Facebook Pixel "Η Μπάγερν φοβάται τον Ολυμπιακό - Θα πάρει βαθμούς - Μαρτίνς, μην κλειστείς"
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-06 13:37:00

Απίστευτες ατάκες: "Η Μπάγερν φοβάται τον Ολυμπιακό - Θα πάρει βαθμούς - Μαρτίνς, μην κλειστείς!"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Απίστευτες ατάκες: "Η Μπάγερν φοβάται τον Ολυμπιακό - Θα πάρει βαθμούς - Μαρτίνς, μην κλειστείς!"

Γνωστός "ερυθρόλευκος" προβλέπει... κηδεία απόψε στο Μόναχο.

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει χωρίς να ανοιχτεί στο Μόναχο, ούτε όμως να κλειστεί υπερβολικά, εξέφρασε ο Πέτρος Ξανθόπουλος.

Ο βετεράνος άσος των Ερυθρόλευκων μίλησε στο sportdog για την αναμέτρηση με την Μπάγερν, η οποία όπως υποστήριξε θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια μετά τα όσα έγιναν στην Μπουντεσλίγκα και την απομάκρυνση του Νίκο Κόβατς. Το ζητούμενο όπως τόνισε είναι εμφανιστεί ανταγωνιστικός. 

Τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός στο Μόναχο απέναντι στη Μπάγερν;

"Τα πάντα. Η Μπάγερν είναι μία ομάδα πάρα πολυ καλή και πληγωμένη μετά τη βαριά ήττα με 5-1 από την Άιντραχτ. Έχει τεράστιο όνομα και ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι συγκεντρωμένος, να μην ανοιχτεί και να παίξει κλειστά. Εγώ θεωρώ ότι έχει περιθώρια για να πάρει βαθμούς".

Η Μπάγερν έδειξε στο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη ότι δεν είναι φόβητρο, έτσι δεν είναι;

"Σαφέστατα... Αλλά δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Το χειρότερο για μένα είναι ότι άλλαξε προπονητή και αντιλαμβάνεστε ότι οι Γερμανοί θα μπούνε με το μαχαίρι στα δόντια, για να τελειώσουν και την πρόκριση. Έχουν και ένα ντέρμπι με την Ντόρμουντ το Σάββατο, αλλά αυτές οι ομάδες δεν σκέφτονται έτσι. Για τον Ολυμπιακό κάθε ματς στο Champions League είναι δύσκολο".

Η απομάκρυνση του Κόβατς μπορεί να λειτουργήσει υπέρ του Ολυμπιακού;

"Αυτό θα φανεί από το αποτέλεσμα. Συνήθως οι αλλαγές προπονητών στα πρώτα παιχνίδια είναι συνήθως θετικές. Έχει τεράστιες προσωπικότητες η Μπάγερν".

Ποιο σχήμα πιστεύετε ότι είναι ιδανικό για τον Ολυμπιακό;

"Αυτό που θα πάρει αποτέλεσμα. Το προφανές είναι ότι δεν θα πρέπει να ανοιχτεί. Ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει χωρίς να φοβηθεί το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν έχει να χάσει τίποτα. Αν φοβάται κάποιος είναι μόνο η Μπάγερν. Ο Ολυμπιακός και να χάσει, δεν θα του πει κανείς τίποτα. Με την Μπάγερν έπαιζε. Άρα το βασικό είναι να μη φοβηθεί και να μην κλειστεί υπερβολικά πίσω. Πρέπει να διεκδικήσει όσες πιθανότητες έχει. Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Τώρα το ποιοι θα παίξουν είναι στην κρίση του προπονητή".

Ποιος παίκτης πιστεύετε ότι θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην αναμέτρηση;

"Αυτό είναι άγνωστος Χ. Ξέρουμε ότι από την αρχή της περιόδου ότι ο Λεβαντόφσκι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Σκοράρει σε κάθε παιχνίδι. Σαφώς είναι υπέρ του οι πιθανότητες, αλλά δεν μπορείς να πεις για τους άλλους ότι είναι αμελητέες ποσότητες. Ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη και την ποιότητα για να φανεί ανταγωνιστικός. Γιατί για μένα αυτό είναι το θέμα μου. Να το παλέψει όσο μπορεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Είναι τρελός ο πρόεδρος! Φοβερή κίνηση Μαρινάκη για την Μπάγερν - Έτσι "φτιάχνει" τους παίκτες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags