Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέα φήμη-φωτιά στον ΠΑΟΚ, φτιάχνει τον κόσμο ο Ιβάν; - Τρελά λεφτά για... φονιά, "γράφει" την UEFA;
| 2019-11-08 17:28:00

Νέα φήμη-φωτιά στον ΠΑΟΚ, φτιάχνει τον κόσμο ο Ιβάν; - Τρελά λεφτά για... φονιά, "γράφει" την UEFA;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νέα φήμη-φωτιά στον ΠΑΟΚ, φτιάχνει τον κόσμο ο Ιβάν; - Τρελά λεφτά για... φονιά, "γράφει" την UEFA;

Κάνει το "δώρο" πρώην "πράσινος"; Όλη η αλήθεια στο sportdog...

ΠΑΟΚ: Από την πρώτη στιγμή που το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς επανήλθε δυναμικά στη θεματολογία του ΠΑΟΚ, το sportdog είχε επακριβώς περιγράψει και αναλύσει τα πραγματικά δεδομένα για τις πιθανότητες επιστροφής του στην Τούμπα. Κόντρα ίσως και στη γενικότερη κατεύθυνση και άποψη, που ήθελε τον Σέρβο να πλησιάζει κάθε μέρα και περισσότερο στην Τούμπα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον λοιπόν έχει ένα σημερινό "χτύπημα" στο πρωτοσέλιδο της -πάντα καλά ενημερωμένης σε θέματα των πρωταθλητών- Metrosport, σύμφωνα λοιπόν με το οποίο τα "δεδομένα για τον Πρίγιοβιτς άλλαξαν, αφού υπολογίζεται από τον Τεν Κάτε". Ο Χενκ Τεν Κάτε, γνωστός μας από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, ανέλαβε προ ημερών την τεχνική ηγεσία της Αλ Ιτιχάντ, εξέλιξη που φέρεται να διαφοροποίησε και το στάτους του Σέρβου φορ.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το στάτους του "Πρίγιο" στην Αλ Ιτιχάντ, δεν έχει αμφισβητηθεί ποτέ. Βασικός λογίζεται, βασικός είναι και φέτος-προ της έλευσης του Τεν Κάτε- έχοντας αγωνιστεί στα επτά από τα εννιά ως τώρα παιχνίδια πρωταθλήματος. Το στάτους του Σέρβου επηρεάζεται μόνο από την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής στη Σαουδική Αραβία (παρότι είναι δεδομένο πως και αγωνιστικά τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως τα περίμεναν οι δύο πλευρές όταν πριν έναν χρόνο έδιναν τα χέρια).

Γι’ αυτό και ο Πρίγιοβιτς έριχνε συνεχώς γέφυρες προς τον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, γι’ αυτό και αναζητούσε τρόπους προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες επιστροφής του στην Τούμπα. Δεν είχε και δεν έχει να κάνει αυτή του η πρόθεση, αυτή η δυσφορία αναφορικά με τις συνθήκες που αντιμετωπίζει στη Σαουδική Αραβία με κανέναν προπονητή.

Όπως και φυσικά, δεν αλλάζει και τίποτα στα δεδομένα της υπόθεσης. Σαφώς έχουμε αναλύσει στο παρελθόν τις πολύπλευρες οικονομικές δυσκολίες μιας ακόμη και σκέψης για επιστροφή του Πρίγιοβιτς, αφού και το συμβόλαιό του είναι τεράστιο (5,2 εκατ. ευρώ) και οι αμοιβές των εμπλεκόμενων μάνατζερ μέσω αυτού πρέπει να εξασφαλιστούν, αλλά και ακόμη και η Αλ Ιτιχάντ να ήταν διατεθειμένη  μέσα σ’ έναν χρόνο να κάνει... ευκολίες στην ομάδα από την οποία έναντι 10 εκατ. ευρώ αγόρασε τον Σέρβο προκειμένου να διευκολύνει ενδεχόμενο deal (που δεν είναι), πάντα παραμονεύει ο βραχνάς-ασφυκτικός βραχνάς και ας λένε στον ΠΑΟΚ- του Financial Fair Play.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ψάχνουν» τον παικταρά στον ΠΑΟΚ - Αποδοκιμασίες στην Τούμπα - Τον χρειάζεται ο Φερέιρα!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags