Facebook Pixel ΑΕΚ - Άρης: "Μπηχτή" Χαριστέα για διαιτησία και VAR - "Θα κερδίζαμε εάν..."
| 2019-11-24 22:57:00

"Μπηχτή" Χαριστέα για διαιτησία και VAR - "Θα κερδίζαμε εάν..."

Sportdog Team
"Μπηχτή" Χαριστέα για διαιτησία και VAR - "Θα κερδίζαμε εάν..."

"Καρφιά" μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ.

ΑΕΚ - Άρης: Σε δηλώσεις του στη Nova μετά το ματς ο Άγγελος Χαριστέας έκανε λόγο για τη διαιτησία της αναμέτρησης, εκφράζοντας την άποψη ότι ο Άρης θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη εάν ο ρέφερι Ευαγγέλου βρισκόταν σε καλύτερη μέρα.

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής του Άρη αναφέρθηκε στο VAR, δηλώνοντας ότι οι Έλληνες διαιτητές δεν έχουν εξοικοιωθεί με τη χρήση και σταματούν συνέχεια το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

Το ματς με την ΑΕΚ: Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα: τη νίκη. Ολοι είδαν ότι έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Εάν δεν ήταν ο ρέφερι ο οποίος έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Δεν είμαι άνθρωπος που στέκομαι σε αυτά αλλά η ελληνική διαιτησία έχει πολλά προβλήματα. Το συζήτησα και στην UEFA. Χάνουμε την ουσία του αθλήματος. Χάνουμε πολύ χρόνο στο VAR το οποίο δεν έχουμε μάθει να χρησιμοποιηούμε. Εκνευρίζει τους πάντες. Κάνουμε βήματα προς τα πίσω. Ως ΠΑΕ είμαι ευχαριστημένοι από τους παίκτες. Αν το παιχνίδι ήταν 50-50 θα φεύγαμε με τη νίκη. Οι δηλώσεις μου δεν έχουν να κάνουν με την ΑΕΚ. Απλά ο Άρης απέδειξε πόσο δυνατός είναι. Οσοι δουν τις φάσεις από την αρχή, θα εντοπίσουν έναν διαιτητή που σταματάει συνέχεια το παιχνίδι. Χαλάει το παιχνίδι για 5-10 λεπτά και μετά δίνει οκτώ λεπτά καθυστερήσεις. Κάτι δεν πάει καλά.
 
Το θέμα των διακοπών: Πως να διαχειριστεί μία ομάδα την διακοπή; Οταν προηγούμαστε και ο διαιτητής... κόβει συνέχεια το παιχνίδι, τι να κάνουν οι παίκτες. Οταν ένας διαιτητής χαλάει τόσο χρόνο για μία απόφαση, μου δημιουργεί ερωτηματικά.
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags