Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Πέδρο Κόντε: Από χθες έχει κυκλοφορήσει το όνομα του Ισπανού επιθετικού για τους Πράσινους!
| 2020-01-03 08:30:00

Ποιο καλοκαίρι για επιθετικό; "Σκίζεται" να φέρει τώρα "μπομπέρ" ο Ρόκα - Δυναμώνει ο ΠΑΟ!

Sportdog Team
Ποιο καλοκαίρι για επιθετικό; "Σκίζεται" να φέρει τώρα "μπομπέρ" ο Ρόκα - Δυναμώνει ο ΠΑΟ!

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί!

Παναθηναϊκός - Πέδρο Κόντε: Από χθες έχει κυκλοφορήσει το όνομα του Ισπανού επιθετικού για τους Πράσινους!

Το ρεπορτάζ ανέφερε, χθες, ότι το Τριφύλλι προσπαθεί να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, μην αποκλείσετε όμως την προοπτική τού Γενάρη σύμφωνα με τη Live Sport.

Γιατί πρόθεση των ανθρώπων τού συλλόγου είναι να βρεθεί μια αξιόπιστη λύση δίπλα από τον Μακέντα και ο Κόντε έχει αποδείξει ότι ξέρει πώς να φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες άμυνες.

"Παλεύει για Κόντε!", αναφέρει το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Live Sport και στη συνέχεια συμπληρώνει: "Ο Τσάβι Ρόκα έχει ήδη αρχίσει τις συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, επιδιώκοντας να τον φέρει ακόμα και τώρα στον ΠΑΟ".

Σε άλλο σημείο το ρεπορτάζ συμπληρώνει: "Περισσότερες ελπίδες, πάντως, για το καλοκαίρι, εκτός αν καταφέρει να σπάσει τώρα το συμβόλαιό του με την Μπανίγιας (ΗΑΕ) ο πρώην φορ του ΠΑΣ".

Παναθηναϊκός και Πέδρο Κόντε όλα δείχνουν ότι έχουν μέλλον, αρκεί να δούμε αν αυτό εκκινεί από τώρα, τον Γενάρη, ή από το προσεχές καλοκαίρι... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags