Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Όλα τούμπα στο λιμάνι - "Τελειώνουν" το... παιδί του Μαρτίνς - Σκάει μεταγραφάρα στη θέση του!
| 2020-01-08 17:02:00

Όλα τούμπα στο λιμάνι - "Τελειώνουν" το... παιδί του Μαρτίνς - Σκάει μεταγραφάρα στη θέση του!

του Παναγιώτη Νικολάου
Όλα τούμπα στο λιμάνι - "Τελειώνουν" το... παιδί του Μαρτίνς - Σκάει μεταγραφάρα στη θέση του!

Τα γράφαμε από την αρχή. Γιατί "κόβεται". Ποιος Γκερέρο τώρα...

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ενίοτε δεν είναι… κακό για ένα μέσο να αναδεικνύει την εγκυρότητα του ρεπορτάζ του. Ειδικά όταν πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα. Από την πρώτη στιγμή που η πιθανότητα επιστροφής του Χασάν στον Ολυμπιακό καταγράφηκε στην τρέχουσα μεταγραφολογία εν όψει της περιόδου του Ιανουαρίου, στο sportdog ήμασταν αρκετά επιφυλακτικοί.

Σε συνεχή ρεπορτάζ τονίσαμε πως ναι μεν ο Αιγύπτιος βρίσκεται στα υπ’ όψην των Ερυθρόλευκων, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί βασική επιλογή τους. Κάτι που πλέον, σήμερα, φαίνεται  πως αποτελεί κοινό τόπο σε όλα τα ρεπορτάζ που καλύπτουν τον Ολυμπιακό.

Οι λόγοι της εξ αρχής εκτίμησης μας; Πρώτον, γιατί δεν είναι όλοι στον Ολυμπιακό βέβαιοι για τη συγκεκριμένη επιλογή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Χασάν ως τώρα δεν έχει παίξει ουσιαστικά καθόλου στην Μπράγκα. Δεύτερον, γιατί δεν είναι όλοι "ζεστοί" με την προοπτική της επιστροφής, ενθυμούμενοι πως οι περισσότερες αντίστοιχες επιστροφές στο παρελθόν δεν έχουν εξελιχθεί θετικά για τον σύλλογο.

Τρίτον, οικονομικά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog τα χρήματα που απαιτούνται για τον Χασάν, ανεξαρτήτως των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί στο στάτους του στην Μπράγκα (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι), είναι αρκετά και σίγουρα είναι περισσότερα από αυτά που έχουν θέσει ως πλαφόν οι Ερυθρόλευκοι για την προσθήκη ενός επιθετικού, ή ακόμη πιο συγκεκριμένα, αυτά που θεωρούν value στο ενδεχόμενο επιστροφής Χασάν.

Τέταρτον, στο αγωνιστικό επίπεδο. Επιθετικό θέλουν όλοι στο λιμάνι. Τα χαρακτηριστικά του είναι που διαφέρουν. Το μόνο που συμφωνούν, πλέον, άπαντες στον Ολυμπιακό είναι πως με δεδομένη την εικόνα που εμφανίζει τελευταία ο Γκερέρο, η προσθήκη ενός ακόμη επιθετικού είναι απαραίτητη και δεν πρέπει να εξαρτηθεί από το κατά πόσον ο Ισπανός θα φύγει (όπως άλλωστε παρουσιάζεται) από τον Πειραιά ή όχι.

Το προφανές λοιπόν πλέον και αυτό που πρέπει να καταγράψουμε (και προφανώς συνιστά δικαίωση του sportdog) είναι πως το όνομα του Χασάν δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του συλλόγου για την προσθήκη του επιθετικού στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα σαλτάρουν οι ΠΑΟΚτσήδες - Ανακοίνωσε Βελλίδη πριν από λίγο ο... Ολυμπιακός!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags