Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Μέσα για το ντέρμπι ο Κρέσπο
| 2020-01-10 21:12:00

Πανηγυρίζει ο Φερέιρα - Μεγάλη επιστροφή ενόψει ΑΕΚ!

Sportdog Team
Πανηγυρίζει ο Φερέιρα - Μεγάλη επιστροφή ενόψει ΑΕΚ!

Προπονήθηκε και δήλωσε "παρών" για το μεγάλο ματς.

Κανονικά στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ τέθηκε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος έβγαλε ολόκληρο το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.

Βέβαια, δεν είναι όλα τα σημερινά νέα... ρόδινα για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος είδε τους Ζοσέ Μαουρίσιο και Ομάρ Ελ Καντουρί να βγάζουν μόνο ένα μέρος της προπόνησης και να παραμένουν αμφίβολοι για το ντέρμπι.

Η κατάσταση των δύο παικτών θα επαναξιολογηθεί στην προπόνηση του Σαββάτου προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προλαβαίνουν το ματς.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

"Το πρόγραμμα της Παρασκευής (10.01) όπως συνηθίζεται ήταν αφιερωμένο στον τομέα της τακτικής. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση, ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του έδειξαν στους ποδοσφαιριστές τους τι ακριβώς θέλουν από αυτούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Ένωση, προκειμένου να έρθει το τρίποντο. Το πρόγραμμα έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα.

Οι Γιόσιπ Μίσιτς , Ίνγκι Ίνγκασον αλλά και ο Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ενώ μέρος του προγράμματος έβγαλαν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Μαουρίσιο . H κατάσταση του Μαροκινού και του Βραζιλιάνου θα αξιολογηθεί στην προπόνηση του Σαββάτου (10.01), η οποία θα διεξαχθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Λέο Ζαμπά έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα για θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags