Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ξεκάθαρος Μαρινάκης: "Εγώ αυτόν δεν τον πουλάω"
| 2020-01-30 10:30:00

To ξέκοψε ο Μαρινάκης για Έλληνα - "Εγώ αυτόν δεν τον πουλάω!" - "Χυλόπιτα" σε τρελά εκατομμύρια

του Παναγιώτη Νικολάου
To ξέκοψε ο Μαρινάκης για Έλληνα - "Εγώ αυτόν δεν τον πουλάω!" - "Χυλόπιτα" σε τρελά εκατομμύρια

"Άκυρο" από το αφεντικό. Ποιον κρατάει στο λιμάνι και γιατί;

Ολυμπιακός: Δεν λέει να τελειώσει το θέμα του Κώστα Τσιμίκα με τη Νάπολι. Κοντά δύο εβδομάδες οι "παρτενοπέι" δεν είχαν δώσει σημεία ζωής για τον διεθνή αριστερό μπακ, χθες όμως, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν τα ιταλικά media, επέστρεψαν για τον "Τσίμι", χτυπώντας εκ νέου την πόρτα του Ολυμπιακού.

Στου... κουφού την πόρτα όμως. Αφενός οι απαιτήσεις των "ερυθρόλευκων" είναι τέτοιες που ακόμη και αν η Νάπολι πόνταρε στο timing (φινάλε δηλαδή μεταγραφικής περιόδου) δεν μπορεί να ικανοποιήσει, κάτι που άλλωστε φάνηκε και από τις πρότερες επαφές των δύο συλλόγων, με τη διαφορά μεταξύ της προσφοράς του ιταλικού συλλόγου και του Ολυμπιακού να είναι πολύ μεγάλη. 

Αφετέρου, με τον Κούτρη ήδη από χθες κάτοικο Μαγιόρκα, ο Τσιμίκας είναι ο μόνος αριστερός μπακ στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Και προφανώς, πλέον, αναντικατάστατος. Άλλωστε, το θέμα της ενδεχόμενης μεταγραφής του στην τρέχουσα περίοδο, έκλεισε οριστικά από την περασμένη εβδομάδα και από τότε που φάνηκε πως ο Ντάνιελ Ποντένσε μετακομίζει στην Αγγλία.

Στον διεθνή μπακ μεταφέρθηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως δεν θα πωληθεί τώρα, αφού ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χάσει και δεύτερο βασικό του ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο και πως οτιδήποτε έχει να κάνει με ενδεχόμενη  μεταγραφή του, παίρνει παράταση για το καλοκαίρι.

Συνεπώς, ακόμη και αν όντως επέστρεψε, ή ακόμη και αν όντως αυξήσει την προσφορά της η Νάπολι, τη δεδομένη στιγμή οι πιθανότητες να συναινέσει ο Oλυμπιακός στο παρά ένα της μεταγραφικής περιόδου για την παραχώρηση του Τσιμίκα είναι απειροελάχιστες.

Ακόμη και στο ενδεχόμενο μιας "τρελής" πρότασης (που δεν φαίνεται από πουθενά πως ετοιμάζεται), ο Oλυμπιακός δεν έχει καμία διάθεση τη δεδομένη στιγμή παραχώρησης του "Τσίμι", με τα κριτήρια της εν λόγω απόφασης -όπως μεταφέρθηκε και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή- πλέον να μην είναι αποκλειστικά οικονομικά, αλλά αγωνιστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό σενάριο στον Ολυμπιακό - Γυρίζει κι αυτός μετά τον Χασάν - Μεταγραφή με μεγάλο ρίσκο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags