07/02/20 - 18:18

Ατάκα-φωτιά Γραμμένου για ΠΑΟΚ-Ξάνθη - Τότε θα γίνουν οι εκλογές - Τι είπε για την τροπολογία

Τι σχολιάστηκε στο έκτακτο Δ.Σ. στην ΕΠΟ.

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά Γραμμένου για ΠΑΟΚ-Ξάνθη - Τότε θα γίνουν οι εκλογές - Τι είπε για την τροπολογία
2.610views 0shares

ΕΠΟ: Συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA / UEFA κ. Petr Fousek.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής για το περιεχόμενο της χθεσινής συνάντησής του με τον Πρόεδρο της UEFA, καθώς και για τις συζητήσεις της αντιπροσωπείας της Ελληνικής Ομοσπονδίας με τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής.

Ο κ. Γραμμένος γνωστοποίησε στα μέλη της Ε.Ε. την πρόθεση του προέδρου Τσέφεριν να επισκεφθεί στο άμεσο μέλλον την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και επιβεβαίωσε την αγαστή συνεργασία Ε.Π.Ο και UEFA.

Όσα συζητήθηκαν:

Τις εκλογές: Στις 25 Φλεβάρη θα ορίσουμε έκτακτη Γ.Σ. για να τροποποιήσουμε το καταστατικό της Ομοσπονδίας και να κάνουμε εκλογές τέλη Ιουνίου ή τον Ιούλιο. Το σωστό και το έντιμο είναι να μην γίνονται εκλογές όταν έχουμε πρωτάθλημα σε εξέλιξη. Σε αυτό έχουν συμφωνήσει και οι FIFA / UEFA. Θα πρέπει να τροποποιήσει τον Νόμο ο Υπουργός (Αυγενάκης) και η Κυβέρνηση.

Το ενδεχόμενο Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής: Ποτέ δεν υπήρξαν σενάρια ΠΔΕ από την πλευρά της UEFA. Όλα αυτά είναι εκ του πονηρού με σκοπό να μας βλάψουν. Ναι μεν τα media κάνουν την δουλειά τους αλλά όταν διαβάζετε τέτοια πράγματα να με παίρνετε τηλέφωνο.

Το ταξίδι του Τσέφεριν στην Αθήνα: Θα έρθει στο προσεχές διάστημα στην Αθήνα ο κ. Τσέφεριν. Θα γίνει μία συνάντηση με Κυβέρνηση - ΕΠΟ - UEFA με τον κ. Τσέφεριν βέβαια. Το πλαίσιο της Κυβέρνησης δεν το ξέρω. Δεν έχουμε ενημέρωση.

Την τροπολογία για το θέμα ΠΑΟΚ - Ξάνθη μετά από ερώτηση που του έγινε: Εμείς δεν έχουμε συζητήσει κάτι συγκεκριμένο πάνω σε αυτό σε επίπεδο τελικής απόφασης. Θα είναι κάτι που θα το συζητήσουμε όταν θα έρθει εδώ ο κ. Τσέφεριν και με την UEFA φυσικά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ