Facebook Pixel Sportdog.gr | Όταν η ΑΕΚ έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-13 14:30:00

Όταν η ΑΕΚ έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Όταν η ΑΕΚ έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν η μοναδική του ήττα στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε τι έγινε Σαν Σήμερα στις 13 Φεβρουαρίου στο σχετικό αφιέρωμα της επίσημης ιστοσελίδας της Super League:

1966

Ο Γιώργος Σιδέρης έχει γυρίσει στη δράση μετά την πρωτοχρονιά και μια εβδομάδα νωρίτερα έχει πετύχει και το νικητήριο γκολ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός παίζει με την Προοδευτική που τον αιφνιδιάζει, αλλά με τον Σιδέρη σε κέφια να κάνει χατ τρικ, τελικά τη νικά με 4-1 (30’ σουτ Α. Παπάζογλου, 31’ φάουλ, 52’ σουτ, 58΄σουτ Σιδέρης – 7’ σουτ Σκούφος).

1972

Η έδρα είναι σημαντικός παράγοντας στη σεζόν και η Καβάλα κάνει εξαιρετική πορεία, ενώ ο Φωστήρας είναι αδύνατος εκτός. Έτσι στο «Ανθή Καραγιάννη» η Καβάλα από το πρώτο ημίχρονο καθαρίζει το παιχνίδι με 4-0 (8’ κεφαλιά, 14’ σουτ, 38’ κεφαλιά Χαραλαμπίδης, 42’ σουτ Μαχαιρίδης).

Ο Ονούφριος Χαραλαμπίδης γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Καβάλας, που κάνει χατ τρικ στην Α΄ Εθνική.

1983

Μετά από ένα κακό πρώτο γύρο, ο Παναθηναϊκός ελπίζει να πάει καλύτερα, αλλά βρίσκει απέναντι του τον Άρη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ένα βαθμό από την κορυφή και επιβεβαιώνει τη φόρμα της νικώντας τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο μετά από 21 χρόνια, με 2-1 (5’ πέναλτι Τσινός – 43’ κεφαλιά Μιχαλήτσος, 50’ φάουλ Κούης).

2016

Ο Ολυμπιακός έχει 20 νίκες και μια ισοπαλία, ο τίτλος είναι θέμα χρόνου και πηγαίνει στο «Σπύρος Λούης» να αντιμετωπίσει την δεύτερη, αλλά πολύ μακριά, στη βαθμολογία ΑΕΚ.

Ο Μποτία αποβάλλεται στο 47’, όπως συμβαίνει με τον Μιλιβόγιεβιτς, όταν κάνει χέρι στην περιοχή στο 76’. Το πέναλτι εκτελεί ο Μπουονανότε, αποκρούει ο Ρομπέρτο, αλλά στην επιστροφή της μπάλας, ο Βάργκας σκοράρει, 1-0.

Γκολ που υποχρεώνει τον Ολυμπιακό στην πρώτη και μοναδική του ήττα στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags