Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: "Καρφί" Πασχαλάκη για το γκολ του Ολυμπιακού: "Είδα ότι η μπάλα είχε βγει έξω…"
| 2020-02-23 21:57:00

"Καρφί" Πασχαλάκη για το γκολ του Ολυμπιακού: "Είδα ότι η μπάλα είχε βγει έξω…"

Sportdog Team
"Καρφί" Πασχαλάκη για το γκολ του Ολυμπιακού: "Είδα ότι η μπάλα είχε βγει έξω…"

Δήλωση που θα συζητηθεί για την επίμαχη φάση.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Την άποψη πως η μπάλα είχε βγει εκτός γηπέδου πριν το γκολ του Ολυμπιακού που έκρινε το ντέρμπι της Τούμπας εξέφρασε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Σε δηλώσεις του στο PAOK TV, ο διεθνής γκολκίπερ ρωτήθηκε για την επίμαχη φάση και τόνισε πως είδε την μπάλα να βγαίνει εκτός γηπέδου πριν ο Ραντζέλοβιτς κάνει το γύρισμα, από το οποίο προήλθε το αυτογκόλ του Γιαννούλη.

Ο Πασχαλάκης διευκρίνισε, ωστόσο, πως δεν μπορεί να είναι σίγουρος λόγω της έντασης του παιχνιδιού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό και το γκολ:

«Δεχτήκαμε ένα αυτογκόλ. Είχαμε την κατοχή, ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά ήταν μία άτυχη στιγμή που δεν την περίμενε κανείς.

Όταν φεύγει η μπάλα από το χέρι μου προς τα έξω, εγώ από εκεί που είμαι είχα τα μάτια μου στην μπάλα και θεωρώ πως έχει βγει έξω, αλλά μέσα στην ένταση του παιχνιδιού δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Από τη στιγμή που μέτρησε το γκολ, ό,τι και να λέμε τώρα θα χάνουμε το χρόνο μας.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Το κεφάλι ψηλά, τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα, θέλει πίστη μέχρι το τελευταίο παιχνίδι για να κάνουμε ότι και πέρσι».


Για το διάστημα που βρισκόταν εκτός ενδεκάδας και τη συνέχεια της σεζόν:

«Είμαι σε πάρα πολύ κατάσταση. Το νιώθω, το βλέπουν και οι συμπαίκτες μου και τους ευχαριστώ που με στηρίζουν. Όλο αυτό το διάστημα κοίταζα να βελτιώνομαι, να εμψυχώνω την ομάδα. Είναι περίεργη χρονιά. Στο τέλος θα γίνει αυτοκριτική.

Υπάρχει πίστη, ομοιογένεια. Είμαστε όλοι μαζί δεν τα παρατάμε ποτέ, θα παλέψουμε ως το τέλος! Και για εμένα τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Θα βοηθήσω τα μέγιστα για να κατακτήσουμε το νταμπλ.

Ο κόσμος ευχαριστιέται τέτοια παιχνίδια, το ίδιο και εμείς. Είναι υψηλής έντασης η προετοιμασία κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους. Αν θέλεις να λέγεσαι πρωταθλητής, πρέπει να παίρνεις τέτοια παιχνίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags