Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στα δημοσιογραφικά με Καρυπίδη! Να γιατί τα πήρε κρανίο ο Τίγρης
| 2020-03-05 10:29:00

Χαμός στα δημοσιογραφικά με Καρυπίδη! Να γιατί τα πήρε κρανίο ο Τίγρης

Sportdog Team
Χαμός στα δημοσιογραφικά με Καρυπίδη! Να γιατί τα πήρε κρανίο ο Τίγρης

Ένταση έξω από τα μπουθ, μπράβοι στα αποδυτήρια.

Μία απίστευτη καταγγελία έκανε ο Άρης κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως έχετε πληροφορηθεί από το Sportdog, το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα καθυστέρησε εξαιτίας παραπόνων που δέχτηκε ο Πορτογάλος διαιτητής, Ντίας, από τους ανθρώπους της ΑΕΚ για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Άρη στη φάση του 9' ανάμεσα σε Βάρνα και Λάρσον.

Οι Θεσσαλονικείς υποστήριξαν, ότι υπήρξε επίθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τους διαιτητές στο ημίχρονο του ματς, τονίζοντας ότι έξω από τα αποδυτήρια ήταν και ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, στον οποίο ο ηγέτης της ΑΕΚ όρμηξε και χειροδίκησε εναντίον του.

Από την ΑΕΚ επιβεβαιώνουν την ύπαρξη έντασης όχι όμως χειροδικίας.

Όπως αναφέρει και το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Live Sport", το επεισόδιο ανάμεσα στους ισχυρούς άνδρες των δύο ομάδων προκλήθηκε από τον ηγέτη του Άρη εξαιτίας της παρουσίας του τελευταίου με τη συνοδεία της προσωπικής του ασφάλειας.

Ένα άλλο περιστατικό που έχει καταγραφεί για τον ηγέτη του Άρη, ήταν ότι καθόταν έξω από τα μπουθ του ΟΑΚΑ και στο γκολ της ΑΕΚ είχε φραστικό επεισόδιο με δημοσιογράφο.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags