Facebook Pixel Τσάβι Ρόκα - Παναθηναϊκός: Γκάφα ολκής με Ρόκα - Τι έγραψαν τα... σαΐνια - Ξεχάστε τις μεταγραφές - Τους έχει "γειώσει" όλους!
| 2020-03-07 22:20:00

Γκάφα ολκής με Ρόκα - Τι έγραψαν τα... σαΐνια - Ξεχάστε τις μεταγραφές - Τους έχει "γειώσει" όλους!

του Νίκου Στεργίου
Γκάφα ολκής με Ρόκα - Τι έγραψαν τα... σαΐνια - Ξεχάστε τις μεταγραφές - Τους έχει "γειώσει" όλους!

Απίστευτο πού βρίσκεται. Άντε ψάξτε τον. Ούτε ο Αλαφούζος!

Τσάβι Ρόκα - Παναθηναϊκός: Η εβδομάδα ξεκίνησε με φημολογία πως ο Τσάβι Ρόκα βρίσκεται στο εξωτερικό για μεταγραφικούς λόγους. Συνεχίστηκε με το ότι πήγε στην Πορτογαλία και πως μάλιστα θα επέκτεινε την εκεί παραμονή του για να δει παιχνίδια και αυτό το Σαββατοκύριακο. Τελικά, η αλήθεια ήταν άλλη, αφού ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην πατρίδα του αξιοποιώντας το τέλος της κανονικής περιόδου και εξαιτίας της παράτασης στην έναρξη των play-off κέρδισε λίγο χρόνο παραπάνω με την οικογένεια του.

Ανθρακες λοιπόν ο μεταγραφικός θησαυρός για το ταξίδι του Ρόκα. Ο Καταλανός, γενικά, είναι «αθόρυβος». Δεν έχει… χαρτογραφηθεί από το ρεπορτάζ, δεν έχει ιδιαίτερες επαφές με Ελληνες ατζέντηδες (πλην ενός) και γενικά, εκτός του Γιάννη Αλαφούζου (και αυτός όχι σε καθημερινή βάση) δεν έχουν όλοι γνώση κυρίως εντός Παναθηναϊκού – πόσο μάλλον εκτός – για τις κινήσεις και τα… whereabouts του (που λένε και στον στίβο).

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν εργάζεται εν όψει καλοκαιριού, ενός καλοκαιριού που πολυεπίπεδα τον περιμένει πολλή δουλειά. Τόσο σε θέματα προσθηκών όσο και σε θέματα αντικαταστάσεων, ανανεώσεων, χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά αν δεν ασχοληθεί και με προπονητή. Το παρελθόν του όμως, έστω και με το σύντομο δείγμα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ενισχύει ακόμη περισσότερο το ότι μέχρι στιγμής τα χνάρια του Ρόκα δεν… ανιχνεύονται.

Κουβέντα δεν είχε γραφτεί για τους Νατζ, Ανουάρ και Καρλίτος. Και όταν έγινε, τότε ουσιαστικά και οι τρεις ήταν «κλεισμένοι». Και τώρα λοιπόν, πολλά λέγονται και ακούγονται ως προς τις κινήσεις του Ρόκα, η αλήθεια όμως είναι πως μόνο ο ίδιος γνωρίζει που «χτυπάει» και τι επιλογές έχει κάνει. 

Δεδομένο είναι πως η προτεραιότητα του είναι η κάλυψη των θέσεων στα άκρα της άμυνας, αφού όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό οι Ινσούα, Γιόχανσον, δεδομένο οι προσβάσεις του στην πατρίδα του, στην Πολωνία και στην Κύπρο είναι αυξημένες, αλλά κάπου εκεί τελειώνουν τα όσα μπορούμε να γνωρίζουμε για τις κινήσεις του Καταλανού τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα "βόμβα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - "Χουνέρι" Αλαφούζου σε Μαρινάκη - Νέα... συμμαχία!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags