Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη ιστορία αποκάλυψε ο Φάμπρεγας! Πραγματικά δεν υπάρχει (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-03-15 18:04:00

Απίστευτη ιστορία αποκάλυψε ο Φάμπρεγας! Πραγματικά δεν υπάρχει (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη ιστορία αποκάλυψε ο Φάμπρεγας! Πραγματικά δεν υπάρχει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο άσος της Μονακό θυμήθηκε τις ημέρες του στην Τσέλσι και ένα χαμένο στοίχημα από τον Γουίλι Καμπαγέρο.

«Λοιπόν, αφού ένας παίκτης φρόντισε να αποκαλύψει μια ιστορία που συνέβη το 2018 και αφού πολλοί με ρωτάνε αν πραγματικά ισχύει, εδώ είμαστε! Πολλές φορές και επί σειρά ετών, καθόμουν μετά τις προπονήσεις και χτύπαγα κάποια πέναλτι για εξάσκηση…»

«Έβαζα και στοιχήματα με τους τερματοφύλακες για να προσδώσω λίγο ενδιαφέρον στη διαδικασία. Για κάποιο λόγο, ποτέ δεν είχα αστοχήσει σε κάποιο χτύπημα…»

«Ήρθε λοιπόν μια μέρα που ήμουν υπερβολικά αισιόδοξος. Απέναντί μου ήταν ο Γουίλι Καμπαγέρο και του είπα πως αν έπιανε το πέναλτι θα του αγόραζα ένα Range Rover. Δυστυχώς για μένα, το απέκρουσε μπροστά σε όλη την ομάδα και μπορείτε να καταλάβετε τι ακολούθησε…»

«Από υπερβολικά αισιόδοξος, αισθάνθηκα πως έγινα ο πιο χαζός τύπος του κόσμου. Όλοι φώναζαν και γελούσαν και εγώ έπρεπε να πληρώσω το τίμημα. Πήγα λοιπόν σε μια μάντρα και βρήκα ένα κατεστραμμένο Range Rover το οποίο μπορούσα να αγοράσω με 950 λίρες»

«Είπα λοιπόν να το πάρω! Την επόμενα μέρα το έφεραν στο προπονητικό κέντρο και τα υπόλοιπα μπορείτε να τα δείτε στο video. Αυτό που μένει από την ιστορία είναι ότι τελικά ποτέ δεν πρέπει να βάζουμε στοίχημα για κανένα κόστος»

Δείτε το σχετικό video:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cesc Fàbregas (@cescf4bregas) στις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags