Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Πάμε ΠΑΟΚάρα"! Το μήνυμα του Φερέιρα στους φιλάθλους για τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-03-16 23:36:00

"Πάμε ΠΑΟΚάρα"! Το μήνυμα του Φερέιρα στους φιλάθλους για τον κορωνοϊό - Ποιους ευχαρίστησε (Vid)

Sportdog Team
"Πάμε ΠΑΟΚάρα"! Το μήνυμα του Φερέιρα στους φιλάθλους για τον κορωνοϊό - Ποιους ευχαρίστησε (Vid)

Λόγια του Πορτογάλου από καρδιάς.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την πανδημία του κορωνοϊού μέσω του επίσημου λογαριασμού του Δικεφάλου στο Instagram.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε συμβουλές στον κόσμο για το πώς να περάσει τις ημέρες που θα αναγκαστεί να μείνει στο σπίτι και θέλησε να πει ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους γιατρούς, που "πολεμούν" τον φονικό ιό.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Γεια σε όλους, οι πρώτες μου λέξεις απευθύνονται στους γιατρούς. Σας ευχαριστώ για την προσπάθεια, για το κουράγιο, για τη δύναμη σας και συνεχίστε έτσι. Για όλους εσάς, τους υπόλοιπους συνεχίστε έτσι, μείνετε σπίτι, μείνετε με την οικογένεια σας. Γίνετε δημιουργικοί!

Βοηθήστε τη σύζυγο σας με τις δουλειές του σπιτιού, είναι ένας καλός τρόπος για να μείνετε σε φόρμα. Επίσης μπορείτε να παίξετε παιχνίδια. Για τους ανθρώπους που είναι πιο... συναισθηματικοί δείτε την ταινία ο μονομάχος. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, αλλά όπως είπα πριν πρέπει να γίνουμε δημιουργικοί. Πρέπει να είμαστε μαζί σε όλες τις στιγμές. Να προσέχετε τον εαυτό σας και ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Abel Ferreira send his message to all PAOK fans and all the people dealing with Corona Virus pandemic #PAOK #KeepCalm #StayAtHome

A post shared by PAOK FC (@paok_fc) on

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags