Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ευχάριστα νέα στην Τούμπα! Με αυτόν υπογράφει ο Σαββίδης - Θα τρελαθούν οι ΠΑΟΚτσήδες!
| 2020-03-30 20:52:00

Ευχάριστα νέα στην Τούμπα! Με αυτόν υπογράφει ο Σαββίδης - Θα τρελαθούν οι ΠΑΟΚτσήδες!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ευχάριστα νέα στην Τούμπα! Με αυτόν υπογράφει ο Σαββίδης - Θα τρελαθούν οι ΠΑΟΚτσήδες!

Έγινε ανατροπή. Τι προβλέπει η πρόταση. Το "μαρτύρησε"!

Από τα πρόσωπα της επικαιρότητας του ΠΑΟΚ, όχι μόνο τώρα, εν καιρώ πανδημίας δηλαδή, αλλά από την αλλαγή της χρονιάς (και ίσως και από το ξεκίνημα της σεζόν) ο Λέο Μάτος. Για διάφορους λόγους, από αγωνιστικούς ως και κυρίως τελευταία οικονομικούς και σχετικούς με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ως γνωστόν, αυτό ανανεώνεται αυτόματα σε περίπτωση που συμπλήρωνε 25 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Συμμετοχές που δεν έχει και ο παραγκωνισμός του μάλιστα (πριν τη διακοπή) εκτιμήθηκε ως πρόκριμμα και διοικητική απόφαση προκειμένου να μην συμπληρώσει τον συγκεκριμένο αριθμό και έτσι να διαπραγματευτεί από μηδενική βάση το νέο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ακραίου μπακ.

Κάτι που μπορεί να διαψεύστηκε αρχικά και πλέον λόγω παύσης κάθε δραστηριότητας μπορεί να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, ωστόσο πρακτικά, ποτέ δεν αμφισβητήθηκε η ουσία, η οποία θέλει τον Δικέφαλο να έχει ενημερώσει τον Μάτος για εκ του μηδενός νέα διαπραγμάευση, ανεξαρτήτως αν συμπλήρωνε/συμπληρώσει τον προβλεπόμενο αριθμό συμμετοχών.

Κάτι που – επίσης βάσει διαρροών – δέχτηκε ο Βραζιλιάνος. Είναι σαφές ότι στο πλαίσιο του οικονομικού εξορθολογισμού που αυστηρά πλέον επιδιώκεται στους νταμπλούχους Ελλάδας, συμβόλαια που θα προβλέπουν απολαβές εκατομμυρίου (και περισσότερες) δεν προβλέπονται εφεξής. Και, τέτοιες προβλέπονταν στην αρχική συμφωνία ΠΑΟΚ – Μάτος, προφανώς με τους πρωταθλητές να θέλουν να αποφύγουν κάτι τέτοιο γι’ αυτό και προσανατολίζονται σε κάτι… διαφορετικό.

Αντί λοιπόν να δώσουν μονοετές συμβόλαιο με επταψήφιο ποσό στον Μάτος, η εναλλακτική είναι να… μοιράσουν αυτό το ποσό σε παραπάνω του ενός χρόνου συμβόλαιο. Αγνωστο πως θα το δεχτεί αυτό η πλευρά Μάτος (μην ξεχνάμε πως στις 2 Απριλίου συμπληρώνει τα 34), με σημερινές του δηλώσεις στην Metrosport, ενδεικτικές και του κλίματος που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών αλλά και του τι… έπεται.

Συγκεκριμένα λοιπόν αναφέρεται ότι ο Μάτος έχει μιλήσει με Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη για την ανανέωση και είναι σίγουρος πως δεν θα τον αδικήσουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον ΠΑΟΚ! "Τέλος" βασικός Έλληνας άσος - Ψάχνουν ήδη για διάδοχο - Θα "καεί" η Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags