Facebook Pixel ΑΕΚ - Κώστας Γαλανόπουλος: Θα φύγει από την Ένωση το καλοκαίρι;
| 2020-04-02 14:10:00

"Πυρκαγιά" στην ΑΕΚ εν μέσω πανδημίας! Τα... βροντάει Έλληνας παικταράς; Πού θέλει να πάει;

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Πυρκαγιά" στην ΑΕΚ εν μέσω πανδημίας! Τα... βροντάει Έλληνας παικταράς; Πού θέλει να πάει;

ΑΕΚ - Κώστας Γαλανόπουλος: «Προβεβλημένοι» λόγω λήξης συμβολαίων το καλοκαίρι του ’21 στην ΑΕΚ, γνωστοί. Λιβάγια και Ολιβέιρα. Προφανές και ίδιο για κάθε ομάδα του πλανήτη το… διχαλωτό μονοπάτι που υπάρχει στην Ενωση: είτε ανανέωση συμβολαίου είτε πώληση προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανότητα να χαθούν χωρίς να μπει ευρώ στα ταμεία του συλλόγου.

Συζητήσεις δεν έχουν ξεκινήσει με κανέναν. Και δεν προβλέπεται να γίνει κάτι τέτοιο τουλάχιστον ενόσω διατηρείται το καθεστώς της πανδημίας. Ωστόσο, οι δύο ξένοι επιθετικοί, δεν είναι οι μόνοι που εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία. Ο τρίτος της παρέας είναι και ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Ξεχάστηκε είναι η αλήθεια, αφού είναι τραυματίας από τα μέσα Δεκεμβρίου. Υπολογίζονταν να επιστρέψει τον Μάρτιο, η πανδημία όμως ανέστειλε οποιαδήποτε τέτοια εξέλιξη, όπως επίσης και οποιαδήποτε εκτίμηση αναφορικά με την πορεία της υγείας του, αφού με τις προπονήσεις να έχουν σταματήσει εδώ και τρεις εβδομάδες, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ως προς το που βρίσκεται ιατρικά ο 23χρονος μέσος.

Επιπρόσθετα, παρότι ο τραυματισμός του ήρθε στην καλύτερη για τον ίδιο φάση της καριέρας του, με σειρά θετικών εμφανίσεων και μονιμοποίηση στο αρχικό σχήμα του Φαν’τ Σχιπ στην Εθνική, εν τούτοις η απώλεια του δεν «φάνηκε» στην Ενωση, αφού ο Μάσιμο Καρέρα βρήκε και τη διάταξη και τα πρόσωπα ώστε να κάνει το κέντρο των «κιτρινόμαυρων» και λειτουργικό και αποτελεσματικό.

Ο Κρστίτσιτς πιθανότατα είναι ο πλέον βελτιωμένος του διαστήματος του Ιταλού στον πάγκο της ΑΕΚ, ο νιόφερτος Σιμάνσκι πήρε φανέλα βασικού με το… καλημέρα (και γι’ αυτό είναι ειλημμένη απόφαση η απόκτηση του από την Αχμάτ) ενώ ακόμη και ο Μάνταλος, όποτε καλείται να παίξει στην τριπλέτα του κέντρου εμφανίζεται απελευθερωμένος και βελτιωμένος.

Το σίγουρο είναι πως ο Κώστας Γαλανόπουλος αποτελεί κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Δεδομένα θα γίνει προσπάθεια για επέκταση συμβολαίου, με τις εκτιμήσεις να είναι μοιρασμένες. Είναι αμφίβολο αν ο «Γαλανό» θα μπορέσει να φέρει πρόταση που θα ικανοποιεί έστω και τις προσαρμοσμένες απαιτήσεις της ΑΕΚ σε συνθήκες πανδημίας, αλλά και προερχόμενος από σοβαρό τραυματισμό και μακροχρόνια απουσία.

Φυσικά, επιβάλλεται να σημειωθεί πως αν ο ίδιος έχει αποφασίσει να φύγει – χωρίς να υπάρχει καμία τέτοια ένδειξη - τότε το προαναφερθέν background βολεύει απόλυτα τις επιδιώξεις του και όχι φυσικά αυτές της ΑΕΚ (είτε αν αφορούν το αντίτιμο που προσδοκά είτε αν περιμένει την ανανέωση του συμβολαίου του Γαλανόπουλου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαράς ευαγγέλια στην Ένωση - Το νέο που θα ενθουσιάσει όλους τους φιλάθλους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags