Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αρχίζει ο χορός των Λάτιν στον Ολυμπιακό! Έξι παιχταράδες βλέπει ο Τσόρι – Τι λέει ο Μαρτίνς
| 2020-04-10 07:56:00

Αρχίζει ο χορός των Λάτιν στον Ολυμπιακό! Έξι παιχταράδες βλέπει ο Τσόρι – Τι λέει ο Μαρτίνς

Sportdog Team
Αρχίζει ο χορός των Λάτιν στον Ολυμπιακό! Έξι παιχταράδες βλέπει ο Τσόρι – Τι λέει ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Γύρω από το θέμα της εποχής πετριγυρίζεται η ερυθρόλευκη θεματολογία στα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Στον Κόκκινο Πρωταθλητή υπάρχει ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Πορτογάλο τεχνικό. «Τελειώνει το θέμα σου, όλα πάνε καλά. Κλειδώνει η παραμονή του Μαρτίνς στον Θρύλο. Ο Πέδρο Μαρτίνς απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Βαγγέλη Μαρινάκη», αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο, το οποίο κάνει λόγο για «Τρέλα Μανέ με Μπα» και υποστηρίζει την ύπαρξη φόβων των Ιταλών για Τσιμίκα λόγω ενδιαφέροντος από αγγλικές ομάδες.

«Όνειρα Τούρκων για Τσούμιτς. Η Μενεμενσπόρ κοιτάζει ζεστά την περίπτωσή του και ετοιμάζει συνάντηση με ανθρώπους του Ολυμπιακού για δανεισμό του Σέρβου Εξτρέμ», αναφέρεται σε άλλο σημείο της εφημερίδας.

Το Φως ασχολείται με Σεμέδο και Πλασέτα στο πρωτοσέλιδό του.

«Σειρήνες για Σεμέδο. Το εμπόδιο που δεν μπορεί να αποτρέψει τους μεγάλους της Πορτογαλίας. Το ζωηρό ενδιαφέρον της Πόρτο και της Μπράγκα», αναφέρει μεταξύ άλλων για τον Πορτογάλο στόπερ, ενώ για τον Πολωνό εξτρέμ γράφει: «Παρέα με Λεβαντόφσκι. Ο κορωνοϊός χάλασε το ντεμπούτο του Πλασέτα στην Εθνική Πολωνίας. Στην πατρίδα του θεωρούν, ότι η μεταγραφή στον Ολυμπιακό θα του ανοίξει για τα καλά την πόρτα».

Στη Sportday γίνεται αναφορά στα στόπερ του Ολυμπιακού.

«Πύργοι μεγάλης αξίας: Τί ισχύει για Σεμέντο, Μπα, Σισέ τους οποίους κοιτάζουν στο εξωτερικό», αναφέρει και στέκεται στο θέμα Μαρτίνς υπερήφανος, ο οποίος δήλωσε υπερήφανος στον Ολυμπιακό. Η ανάρτηση του Πορτογάλου για τη συμπλήρωση δύο χρόνων στο λιμάνι και η υπόσχεση για τρόπαια.

Η LiveSport κάνει μπασκετική αναφορά: Υπέγραψε ο νέος Χάινς και προωθεί το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού στη Νότιο Αμερική

«6 λαβράκια του Τσόρι από την Αργεντινή. Λουτσιάνο Βέρα, Τόμας Λεκάντα, Σαντιάγκο Σιμόν (Ρίβερ Πλέιτ), Χουάν Πάμπρο Κριλάνοβιτς (Λανούς), Μάτκο Μίλγεβιτς (Αρχεντίνος), Ντάριο Αριέλ Σαρμέντο (Εστουντιάντες) στο μικροσκόπιο του Ντομίνγκες για τον Ολυμπιακό», αναφέρει.

Η Sportime κανει αναφορά στους Λούκας Σάσα, Φιλίπε Αουγκούστο τους υποψήφιους αντικαταστάτες σε περίπτωση αποχώρησης του Καμαρά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags