Facebook Pixel Απίστευτο σχέδιο από Ρέαλ - Φέτος θέλει Χάαλαντ, του χρόνου Εμπαπέ! (ΦΩΤΟ)
| 2020-04-13 10:44:00

Απίστευτο σχέδιο από κολοσσό της Ευρώπης - Φέτος θέλει Χάαλαντ, του χρόνου Εμπαπέ! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο σχέδιο από κολοσσό της Ευρώπης - Φέτος θέλει Χάαλαντ, του χρόνου Εμπαπέ! (ΦΩΤΟ)

Το κόλπο γκρόσο με τους Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Εμπαπέ θέλει να κάνει μέσα σε διάστημα ενός έτους η Ρεάλ Μαδρίτης, που σκέφτεται ολικό... λίφτινγκ στην επίθεσή της.

Από τη μία ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ήδη 32 χρονών και από την άλλη ο Γιόβιτς δεν έπιασε. Οπως αποκαλύπτει η "Marca" στη Μαδρίτη επιθυμούν να φέρουν το καλοκαίρι τον Χάαλαντ και το 2021 τον Εμπαπέ. 

Το σχέδιο μπορεί να είναι φιλόδοξο, αλλά αποτελεί το Ν.1 πλάνο του Ζιντάν. Ο Χάαλαντ είναι αναμφίβολα το νέο πρόσωπο της χρονιάς. Εκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Σάλτσμπουργκ, ενώ είχε εξαιρετικό ξεκίνημα και με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Από την άλλη ο Εμπαπέ είναι ένας παίκτης που πέφτει κάθε χρόνο στο τραπέζι. Στην Ρεάλ γνωρίζουν ότι είναι πιο εύκολο να αποκτηθεί του χρόνου.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει συμβόλαιο με την Παρί έως το 2022. Οι Παριζιάνοι του έχουν κάνει μυθική πρόταση για να ανανεώσει, αλλά το ζητούμενο είναι αν ο ίδιος θα επιθυμήσει να αγωνιστεί σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Σε αυτό το ενδεχόμενο η Παρί Σεν Ζερμέν θα αναγκαστεί να τον πουλήσει το καλοκαίρι του 2021.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags