Facebook Pixel Άρης: Τα... πήρε ο Καρυπίδης και τα αλλάζει όλα - Έξαλλοι με Λάρσον
| 2020-05-06 23:55:00

Τα... πήρε ο Καρυπίδης και τα αλλάζει όλα - Έξαλλοι με ξένο στον Άρη - Τρελή χασούρα, απόφαση-φωτιά!

Sportdog Team
Τα... πήρε ο Καρυπίδης και τα αλλάζει όλα - Έξαλλοι με ξένο στον Άρη - Τρελή χασούρα, απόφαση-φωτιά!

Άρης: Πολλή συζήτηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ντάνι Λάρσον στη Σουηδία σχετικά με την καθυστέρηση στην καταβολή των μισθών του.

Έχω να πάρω ολόκληρο μισθό από τον Οκτώβριο”, είπε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με… μαρτυρίες από την Αλκμήνης, τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ο Λάρσον και για τα όποια “τοποθετήθηκε” είναι περίπου 4.000 ευρώ και αναλογούν στον μισθό του, όχι στις δόσεις του συμβολαίου του το οποίο είναι περίπου 250 χιλιάδες τον χρόνο και -σύμφωνα με τους κιτρινόμαυρους - σχεδόν έχει εξοφληθεί.

Όπως αφήνεται να εννοηθεί πάντως από “κύκλους” του Άρη, ο Σουηδός προέβη στην παρακάτω δήλωση για συγκεκριμένους λόγους. Πρώτον, γιατί ξέρει ότι με τόσο μεγάλο συμβόλαιο, κι αν δεν ρίξει τις απαιτήσεις του, δεν θα γίνει κουβέντα για ανανέωση. Ενώ, ο δεύτερος και βασικότερος λόγος αφορά τα απλήρωτα ενοίκια του σπιτιού του. Η “δική του” μάλιστα περίπτωση αναμένεται να αποτελέσει την αφορμή για ν’ αλλάξει γενικώς την τακτικής της η ΠΑΕ, σε ό,τι αφορά τα ενοίκια των ποδοσφαιριστών.

Τί εννοούμε; Ότι από εδώ και πέρα στα νέα συμβόλαια είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συγκεκριμένος όρος για τα ενοίκια. Δηλαδή, θα δίνεται ένα φιξ ποσό στον καθένα για το σπίτι τον μήνα κι αν ο παίκτης θέλει να μένει σε… βίλα με 1.000 ευρώ ενοίκιο παράδειγμα, δικαίωμά του, αλλά θα καλύπτει την διαφορά από την τσέπη του.

 Στις συμφωνίες που είχαν γίνει με το προηγούμενο καθεστώς δεν υπήρχε συγκεκριμένο μέτρο για τα έξοδα, με αποτέλεσμα τώρα να την “πληρώνει” ο Άρης και ποδοσφαιριστές να ζητούν από την ομάδα χρήματα για τα ενοίκια τους.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags