Facebook Pixel Αποκαλύψεις-φωτιά για Κάνιας! "Τι έκανε και ήθελαν να του κόψουν το συμβόλαιο - Πάει στον ΠΑΟ"!
| 2020-05-10 17:30:00

Αποκαλύψεις-φωτιά για Κάνιας! "Τι έκανε και ήθελαν να του κόψουν το συμβόλαιο - Πάει στον ΠΑΟ"!

του Νίκου Στεργίου
Αποκαλύψεις-φωτιά για Κάνιας! "Τι έκανε και ήθελαν να του κόψουν το συμβόλαιο - Πάει στον ΠΑΟ"!

Τις προηγούμενες ημέρες η περίπτωση του Χοσέ Κάνιας έπαιξε πολύ δυνατά στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Τα δεδομένα της υπόθεσης τα έχει αναλύσει σε σχετική ανάρτηση το sportdog και μάλιστα με αρκετές λεπτομέρειες.

Το γεγονός ότι ο Ισπανός είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας αποτελεί σίγουρα μεγάλο δέλεαρ για τον Τσάβι Ρόκα. Υπάρχουν όμως ανοικτές υποθέσεις στο Τριφύλλι που δεν επιτρέπουν να βγούνε χρήσιμα συμπεράσματα για το αν μπορεί να προχωρήσει η περίπτωση.

Τι συνέβη όμως και ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ αποτελεί ξένο σώμα στον Ερυθρό Αστέρα με αποτέλεσμα να διαρρεύσει, ότι μένει ελεύθερος, αν και το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2021; Ποια είναι η αγωνιστική του κατάσταση;

Ο 33χρονος χαφ μέτρησε 21 παιχνίδια και 1 γκολ με τη φανέλα της ομάδας του Βελιγραδίου. «Ο Κάνιας ήταν καλός στα παιχνίδια με την Κοπεγχάγη και τους Γιουνγκ Μπόις, για τα προκριματικά του Champions League. Αλλά μετά η απόδοσή του δεν ήταν η ίδια», αναφέρει στο sportdog ο ρεπόρτερ Ερυθρού Αστέρα της σερβικής, Mondo, Γιόβαν Τέρζιτς.

«Δεν ήταν κακός παίκτης, αλλά για ξένος δεν έδειξε καμία διαφορά σε σχέση με άλλους. Μπορούσε να βρεις άλλους στη Σερβία σε καλύτερη τιμή. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που ήθελαν να τον αποδεσμεύσουν», τονίζει ο Σέρβος συνάδελφος, ο οποίος δίνει ένα ελαφρυντικό στον Κάνιας: «Ο Αστέρας έπαιζε με δύο αμυντικούς χαφ και αυτός έπρεπε να έτρεχε πολύ, ενώ δεν είναι τέτοιου είδους παίκτης. Πιστεύω δεν έπαιξε στη θέση που έπρεπε».

Ο Κάνιας έπαιξε σε 5 ματς στους ομίλους του Champions League (εκτός από το Καραϊσκάκη που ήταν εκτός ομάδας). Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα ήταν στις 23 Νοεμβρίου απέναντι στη Ραντνίτσκι Νις. Όσες δηλαδή συμμετοχές έκανε τις πραγματοποίησε υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα στις 19 Δεκεμβρίου 2019.

«Ο Στάνκοβιτς (αντικαταστάτης του Μιλόγεβιτς) δεν τον υπολόγιζε», αναφέρει ο συνάδελφος από το Βελιγράδι.

Ο Κάνιας παρέμεινε εκτός ομάδας όλο τον χειμώνα, όπως ο Τζάντερ και ο Λα Πάρα (σ.σ. τον Απρίλη δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ). Στον Αστέρα προσπάθησαν να του κόψουν το συμβόλαιο. Του πρότειναν να βρει ομάδα τον Δεκέμβριο. Εκείνος όμως κάθισε πάνω στο συμβόλαιό του, ενώ οι άλλοι δύο αποδέχτηκαν την πρόταση της διοίκησης.

«Θεωρώ ότι αν μπορούσε θα πήγαινε και τώρα στον Παναθηναϊκό», επισημαίνει ο Γιόβαν Τέρζιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο! Θέλει πιτσιρικά τού Παναθηναϊκού ο Αντόνιο Κόντε στην Ίντερ - Βούιξε η Ιταλία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags