Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κοντά στην επιστροφή του είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης
| 2020-05-17 14:35:00

Το πρώτο "μπαμ" στον ΠΑΟ με Έλληνα εξτρέμ - "Τρέμει" ο Χατζηγιοβάνης - Είχε "σκοτώσει" Ολυμπιακό

του Νίκου Στεργίου
Το πρώτο "μπαμ" στον ΠΑΟ με Έλληνα εξτρέμ - "Τρέμει" ο Χατζηγιοβάνης - Είχε "σκοτώσει" Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Κοντά στην επιστροφή του είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Αυτό που μεταφέρεται είναι ότι ο 19χρονος μεσοεπιθετικός εξαργύρωσε την πολύ καλή του παρουσία με τη φανέλα του Πανιωνίου, στον οποίο είχε δοθεί τον περασμένο Αύγουστο ως δανεικός.

Ο μικρός συμπλήρωσε 21 συμμετοχές στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, πέτυχε 6 γκολ και είχε 1 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Επικοινωνείται, δε, ότι έδειξε στους ανθρώπους των Πρασίνων όλα όσα ήθελαν να δουν από αυτόν τον δανεισμό, ο οποίος ομολογουμένως είχε προκαλέσει πολλές απορίες την εποχή που ο παίκτης φορούσε την κυανέρυθρη φανέλα.

Ο παίκτης είχε επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2022 και αντί να του δοθεί η ευκαιρία να δείξει πράγματα με το Τριφύλλι μετακόμισε νοτιότερα. Ο παίκτης θεωρείτο μετά τον Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη το πιο hot όνομα στον Παναθηναϊκό. Πολλοί μπορεί να συνέδεσαν αυτήν την εξέλιξη με το πειθαρχικό παράπτωμα που είχε συμβεί τον Φλεβάρη του 2019, το οποίο τον είχε θέσει σε καραντίνα.

Η αλήθεια είναι όμως διαφορετική. Έφυγε γιατί πολύ απλά δεν θα έπαιζε στον Παναθηναϊκό. Με τους Μπεκ, Μολό, Κολοβό που ήρθαν, την παραμονή του Χατζηγιοβάνη και την έλευση του Ζαχίντ, η οποία μετατόπισε τον Μπουζούκη στα άκρα, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν υπήρχε θέση στους εξτρέμ για να αγωνιστεί ο νεαρός άσος. Πέντε παίκτες ουσιαστικά έπαιζαν στη θέση του Εμμανουηλίδη. Συν τοις άλλοις κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τον Αύγουστο, ότι τρεις μεταγραφές δεν θα έπιαναν τόπο στο Τριφύλλι. 

Στον Πανιώνιο με εξαίρεση ένα 35λεπτο στην πρεμιέρα με τον Βόλο, έμεινε εκτός ομάδας για 6 αγωνιστικές μέχρι να πάρει ένα 14λεπτο την 8η αγωνιστική απέναντι στον Ατρόμητο. Ο λόγος αυτής της απουσίας αποδόθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε στους προσαγωγούς, το οποίο τον οδήγησε σε σταδιακή επιστροφή του σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Γι' αυτό το πρώτο 90λεπτο που έπαιξε ήταν 8 στροφές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος απέναντι στον ΟΦΗ.

Παρ' όλα αυτά και στη Νέα Σμύρνη ο Εμμανουηλίδης απέδειξε ότι το κατέχει. Η δικιά του απάντηση για τον δανεισμό του δόθηκε με τα γκολ που σκόραρε σε αναμετρήσεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο ποδοσφαιριστής βρήκε δίχτυα με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, μέσα στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο και στα δύο παιχνίδια να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας.

Είναι αδιαμφισβήτητο, ότι διαθέτει καταπληκτικά ποδοσφαιρικά στοιχεία. Στη θητεία του στη Νέα Σμύρνη δυνάμωσε σωματικά και δείχνει πλέον έτοιμος και μπαρουτοκαπνισμένος. Είναι ο παίκτης που μπορεί να καλύψει μια θέση που οι Πράσινοι έχουν ανάγκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Γιαννακόπουλου σε οπαδό του ΠΑΟ - Αυτό θα κάνει με την ΚΑΕ - Συνταρακτική εξέλιξη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags