Facebook Pixel Κατέβασε ρολά η ΑΕΚ! "Άφαντος" ο Ίβιτς - Δεν... μιλάνε με Καρέρα - Το ανέκδοτο με Γιουβέντους
| 2020-05-18 11:00:00

Κατέβασε ρολά η ΑΕΚ! "Άφαντος" ο Ίβιτς - Δεν... μιλάνε με Καρέρα - Το ανέκδοτο με Γιουβέντους

του Γιώργου Θεοδωράκη
Κατέβασε ρολά η ΑΕΚ! "Άφαντος" ο Ίβιτς - Δεν... μιλάνε με Καρέρα - Το ανέκδοτο με Γιουβέντους

Εδώ και πάνω από δύο εβδομάδες, μέσα από τα καθημερινά ρεπορτάζ του, o sportdog φωνάζει για την παρέλαση των διάφορων ονομάτων στη μεταγραφική καθημερινότητα της ΑΕΚ: μην ασχολείστε! Η Ενωση έχει κατεβάσει ρολά, έχει σηκώσει χειρόφρενο και κατόπιν ξεκάθαρης και σαφέστατης διοικητικής εντολής, κανείς από τους εντεταλμένους για τον μεταγραφικό και αγωνιστικό της σχεδιασμό, ούτε δηλαδή ο Ιλια Ιβιτς ούτε και ο Μάσιμο Καρέρα, ασχολείται με οτιδήποτε έχει να κάνει με τη διαμόρφωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ούτε κινήσεις για προσθήκες, ούτε ανανεώσεις, ούτε συζητήσεις για πωλήσεις, ούτε προγραφές. Τίποτα απολύτως. Σε διάστημα δηλαδή που διαβάσαμε περίπου διψήφιο αριθμό μεταγραφικών στόχων, συζητήσεις για την επέκταση των συμβολαίων τουλάχιστον δύο από την τριανδρία των ποδοσφαιριστών της Ενωσης που λήγουν τα συμβόλαια τους στο τέλος της σεζόν (Τσιγκρίνσκι, Κλωναρίδης, Χουλτ).

Χτες προστέθηκε ένα ακόμη όνομα, αυτό του Ιντρίσα Τουρέ, του μέσου δηλαδή της u23 της Γιουβέντους. Ακόμη και βάσει λογικής… καμένο θα πήγαινε, αφού αν υπάρχει μια θέση στην οποία οι «κιτρινόμαυροι» δεν πρόκειται να ασχοληθούν είναι αυτή του κεντρικού χαφ. Όχι προσθήκες δεν αναμένονται στη συγκεκριμένη θέση του γηπέδου, αλλά λόγω… συνωστισμού μάλιστα γράφτηκε τις προάλλες πως στο club εξετάζουν και την περίπτωση πώλησης ακόμη και του Σιμόες λόγω του μεγάλου συμβολαίου του, κάτι που διαψεύστηκε βέβαια κατηγορηματικά.

Πέραν όμως της λογικής, φρόντισε να τοποθετηθεί σχετικά ο ίδιος ο Μάσιμο Καρέρα, αφενός ξεκαθαρίζοντας το τοπίο για τον Τουρέ και τονίζοντας πως δεν είναι ένας ποδοσφαιριστές που έχει προτείνει ο ίδιος, αφετέρου δικαιώνοντας τα όσα εδώ και εβδομάδες διαβάζετε μέσω του sportdog, αφού επιβεβαίωσε πως στην ΑΕΚ δεν έχουν κάνει ακόμη καμία μεταγραφικού περιεχομένου συζητήση και πως αυτή αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα.

Μέχρι τότε λοιπόν, υπομονή και να… ακούτε τι γράφει ο «σκύλος». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει "μολότοφ" Καρεμπέ στον Ολυμπιακό - Για αυτό τον κρατάει ο Μαρινάκης - "Ψάχνονται" ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags