Facebook Pixel Σοκαριστική απειλή: "Θα σε βιάσω, θα σε πετσοκόψω και θα σου κόψω την αορτή ενώ κοιμάσαι"
| 2020-05-21 11:15:00

Σοκαριστική απειλή: "Θα σε βιάσω, θα σε πετσοκόψω και θα σου κόψω την αορτή ενώ κοιμάσαι"

Sportdog Team
Σοκαριστική απειλή: "Θα σε βιάσω, θα σε πετσοκόψω και θα σου κόψω την αορτή ενώ κοιμάσαι"

Μια τρομακτική καταγγελία έκανε η τερματοφύλακας της εθνικής Σουηδίας, Χέντβιγκ Λίνταλ, μιλώντας στο δίκτυο "STV Sports".

Η 37χρονη γκολκίπερ της Βόλφσμπουργκ αποκάλυψε ότι ένα άτομο την απείλησε μέσω Instagram, χρησιμοποιώντας πολύ σκληρές εκφράσεις: «Θα σε βιάσω, θα σε πετσοκόψω και θα σου κόψω την αορτή ενώ κοιμάσαι»!

Πρόκειται για Αμερικανό παίκτη του στοιχήματος που έχασε αρκετά χρήματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών το 2019 στην Γαλλία και αποφάσισε να εξαπολύσει αυτές τις αδιανόητες απειλές προς την Λίνταλ.

Η Σουηδέζα, όπως ήταν λογικό, φοβήθηκε και αυτές οι απειλές της προκάλεσαν στομαχικά προβλήματα, με τα οποία υποχρεώθηκε να συμβιώσει σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης, όπου Σουηδία κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση.

«Υπήρξε λεπτομερής αναφορά γι’ αυτό που ήθελε κάποιος να κάνει με εμένα και το σώμα μου. Το πώς θα με σκότωναν. Ήταν πολύ καλά σχεδιασμένο» πρόσθεσε η Λίνταλ, η οποία κατήγγειλε τα γεγονότα στην αστυνομία και πριν από δύο μήνες έμαθε ποιος πραγματοποίησε τις απειλές.

«Ένιωσα μια κάποια ανακούφιση μόλις διαπίστωσα ότι επρόκειτο για μόνο έναν άνθρωπο που βρισκόταν πίσω από τα μηνύματα, αλλά πρέπει να είσαι λίγο τρελός όταν νιώθεις ότι πρέπει να γράψεις τέτοια πράγματα» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags