Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες Τσομπαρτζόγλου για μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ! Λεπτομέρειες για την υπόθεση
| 2020-05-21 13:53:00

Ατάκες Τσομπαρτζόγλου για μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ! Λεπτομέρειες για την υπόθεση

Sportdog Team
Ατάκες Τσομπαρτζόγλου για μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ! Λεπτομέρειες για την υπόθεση

Παρά το γεγονός ότι η έναρξη της μεταγραφικής περιόδου αργεί ακόμα, ειδικότερα το φετινό καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεχωρίσει μία περίπτωση ποδοσφαιριστή για τον χώρο της μεσαίας του γραμμής, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Πρόκειται για τον 25χρονο κεντρικό χαφ, Μπερνάρντ Μενσά, που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Καϊσέρισπορ, ωστόσο κατά το παρελθόν έχει περάσει από Χετάφε, Γκιμαράες, Κασίμπασα και Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία το 2015 τον αγόρασε από την ομάδα της Πορτογαλίας αντί 6 εκατ. ευρώ.

Το συμβόλαιο που έχει αυτή τη στιγμή με την Καϊσέρισπορ έχει ισχύ μέχρι το 2022, άρα η περίπτωσή του αυτομάτως γίνεται πολύ δύσκολη, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς μπορούν να ελπίζουν σε δύο συνθήκες.

Η πρώτη αφορά τις σχέσεις του ΠΑΟΚ με την Κασίμπασα, καθώς οι Τούρκοι χρωστούν ακόμα χρήματα από τη μεταγραφή του Πέδρο Ενρίκε και η δεύτερη έχει να κάνει με τη βαθμολογική θέση του Τούρκων, καθώς κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό κι αυτό ενδεχομένως να λειτουργήσει υπέρ της αποχώρησης του Γκανέζου χαφ.

Ακούστε τα λόγια του ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ στον ΣΠΟΡ FM

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags