Facebook Pixel Sportdog.gr | Σκάνδαλο για Ρεάλ! Να γιατί την ευνοούν οι διαιτητές – Δήλωση που θα συζητηθεί
| 2020-05-23 02:31:00

Σκάνδαλο για Ρεάλ! Να γιατί την ευνοούν οι διαιτητές – Δήλωση που θα συζητηθεί

Sportdog Team
Σκάνδαλο για Ρεάλ! Να γιατί την ευνοούν οι διαιτητές – Δήλωση που θα συζητηθεί

Σάλο προκάλεσε η παραδοχή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ για εύνοια της Ρεάλ Μαδρίτης όταν το γκολ του Σέρχιο Ράμος στον τελικό του Champions League του 2016 κόντρα στην Ατλέτικ ήταν αντικανονικό. Τώρα ένας Ισπανός διαιτητής ενισχύει περισσότερο αυτή την... εικόνα.

Ο Εντουάρντο Ιτουράλντε Γκονζάλεθ με 291 παιχνίδια στην La Liga, υποστηρίζει ότι σχεδόν 9 στους 10 διαιτητές υποστηρίζουν την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο δηλωμένος φίλαθλος της Μπιλμπάο, πρώην διαιτητής, με δηλώσεις του στο «Cadena Ser», τόνισε ότι η πλειοψηφία των ρέφερι στην Ισπανία είναι υποστηρικές της «Βασίλισσας», μιας και όταν ρωτήθηκε για το ποια ομάδα προτιμάνε ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είπε: «Το 90% είναι με την Ρεάλ και ένα 10% με την Μπαρτσελόνα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην διαιτητής από το Μπιλμπάο δηλώνει κάτι τέτοιο μιας και το 2014 είχε πει: «Αν κάποιος θέλει να γίνει διαιτητής, είναι επειδή του αρέσει το ποδόσφαιρο άρα υποστηρίζει μία ομάδα. Εγώ που είμαι από το Μπιλμπάο είμαι Αθλέτικ, αλλά οι περισσότεροι διαιτητές είναι φίλαθλοι της Ρεάλ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους όταν δίνουν το παρών σε παιχνίδια της».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags