26/05/20 - 15:43

Επιστολή της κυβέρνησης σε FIFA: "Η ΠΑΕ Άρης είναι απολύτως σύννομη"

Sportdog Team
Επιστολή της κυβέρνησης σε FIFA: "Η ΠΑΕ Άρης είναι απολύτως σύννομη"
377views

Επιστολή στην FIFA έστειλε σήμερα η ελληνική κυβέρνηση αναφορικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει στον Άρη, με την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη της ομάδας να γνωστοποιούν το εν λόγω γεγονός.

Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς αναφέρουν ότι ενήμερος για την όλη υπόθεση είναι και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

"Σε συνέχεια της τηλεδιάσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου μεταξύ του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρου Καρυπίδη, του Προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, η ελληνική κυβέρνηση απέστειλε σήμερα στην FIFA επιστολή αναφορικά με το ban που επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Η επιστολή, για την οποία είναι ενήμερος προσωπικά και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συντάχθηκε από τους κ.κ. Γεραπετρίτη και Δημητριάδη με βάση τους κανόνες που διέπουν την ελληνική νομοθεσία, με τους οποίους η ελληνική κυβέρνηση διαπίστωσε ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι απολύτως σύννομη.

Οι κ.κ. Γεραπετρίτης, Δημητριάδης, αναγνωρίζοντας τις δίκαιες θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, θα καταβάλλουν τα μέγιστα για την οριστική διευθέτηση του ζητήματος με την FIFA".

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ