Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Δώνης με τον διαιτητή που συνελήφθη σε βίλα οργίων
| 2020-05-29 15:50:00

Τι είχε γίνει με Δώνη και τον διαιτητή του ΠΑΟΚ-ΠΑΟ που συνελήφθη σε βίλα με όπλα και ναρκωτικά

Sportdog Team
Τι είχε γίνει με Δώνη και τον διαιτητή του ΠΑΟΚ-ΠΑΟ που συνελήφθη σε βίλα με όπλα και ναρκωτικά

Εντύπωση έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης του Σλοβένου διαιτητή που διηύθυνε την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Όπως σας ενηνέρωσε το Sportdog, ο 40χρονος Σλάβκο Βίντσιτς συνελήφθη σε βίλα οργίων, στην πόλη Μπιεγέλινα (της Βοσνίας) μαζί με άλλους 26 άντρες και 9 γυναίκες σε μία καλά συντονισμένη επιχείρηση της τοπικής αστυνομίας, που είχε βάλει στο μάτι την διοργανώτρια αυτών των «πάρτι» Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, πιο γνωστή ως Τιγιάνα Αϊφον! Στην βίλα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών (κοκαΐνη) και όπλα...

Η παρουσία του Βίντσιτς στο παιχνίδι εκείνο της Τούμπας τον περασμένο Νοέμβριο ήταν εξίσου επεισοδιακή.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος του ΠΑΟΚ και προηγούταν 2-1. Με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών ο Σλοβένος έδωσε πέντε λεπτά καθυστερήσεις. Ο δαιτητής κρατά το παιχνίδι παραπάνω. Στο 96' δίνει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, το οποίο σήκωσε κουβέντα για το αν ήταν ή όχι. Το πέναλτι εκτελέστηκε μετά από 5 λεπτά εύστοχα από τον Βιεϊρίνια και οι Θεσσαλονικείς γλίτωσαν την ήττα και την κατακραυγή.

Στο τέλος της αναμέτρησης ο Δώνης έξαλλος μετά τη λήξη στο 101 επιτέθηκε στον 4ο, Κουτσιαύτη και διαμαρτυρήθηκε με έντονο τρόπο, όπως και όλος ο πάγκος των πρασίνων. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκε, ότι το ματς έπρεπε να είχε λήξει πριν την υπόδειξη της εσχάτης των ποινών. Ο διαιτητής απέβαλε τον Έλληνα τεχνικό για την συμπεριφορά του.

Εκτός από το πέναλτι ο Παναθηναϊκός είχε και άλλα παράπονα. Οι πράσινοι υποστήριξαν, ότι ο διαιτητής από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου «κιτρίνιζε» με ευκολία τους παίκτες του Τριφυλλιού και άφηνε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων. Στο 64’ δε έδωσε καθαρό φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού στη σέντρα και στην εξέλιξη της φάσης ο Άκπομ απείλησε με κεφαλιά που απέκρουσεο Διούδης. Ένα λεπτό αργότερα ο Βιεϊρίνια ισοφάρισε (σε 1-1) και ο ΠΑΟΚ έγινε πιεστικός, επιθετικός, απειλητικός. Στο 75’ ο Βίντσιτς σταμάτησε αντεπίθεση δύο εναντίον ενός του Παναθηναϊκού για να δώσει φάουλ… υπέρ του και δεν άφησε πλεονέκτημα.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags