Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο! Η "σύγκριση" του Μακέντα με τον Ρονάλντο – Μοναδικό αφιέρωμα
| 2020-06-04 18:05:00

Απίστευτο! Η "σύγκριση" του Μακέντα με τον Ρονάλντο – Μοναδικό αφιέρωμα

Sportdog Team
Απίστευτο! Η "σύγκριση" του Μακέντα με τον Ρονάλντο – Μοναδικό αφιέρωμα

Παναθηναϊκός: Ο Φεντερίκο Μακέντα είχε συμπεριληφθεί στη λίστα για τους ποδοσφαιριστές που χαρακτηρίστηκαν «νέοι Κριστιάνο» στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα ένα δημοσίευμα της «Sun» είχε αποθεώσει τον Ιταλό άσο και γίνεται αναφορά στην θητεία και με τον Παναθηναϊκό.

Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: «Όντας συμπαίκτης του Ρονάλντο το 2009, πιθανότατα, προκάλεσε μία αναπόφευκτη σύγκριση. Ο τρόπος, μάλιστα, που ο Ιταλός επιθετικός παρουσιάστηκε στην Πρέμιερ Λιγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ προκάλεσε... υστερία! Με τους «κόκκινους διαβόλους να χάνουν 2-1 από την Άστον Βίλα και τον τίτλο να φεύγει από το Ολντ Τράφορντ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή. Ο Ρονάλντο σκόραρε προς το φινάλε και στις καθυστερήσεις ο Μακέντα πέτυχε το νικητήριο γκολ, στρώνοντας την μπάλα στον εαυτό του με τακουνάκι! Τώρα, στα 28 του, ανακάλυψε και πάλι την επαφή του με το σκοράρισμα παίζοντας στον Παναθηναϊκό ενώ αγωνίστηκε επίσης στην ΚΠΡ, την Ντονκάστερ και μεταξύ άλλων και στην Νοβάρα».

Οι υπόλοιποι της λίστας είναι οι εξής:

Ζοάο Φέλιξ(Ατλέτικο Μαδρίτης), Βινίσιους(Ρεάλ Μαδρίτης), Μαρσιάλ(Μάνστεστερ Γιουνάϊτεντ), Τρινκάο(Μπράγκα), Ζαχά(Κρίσταλ Πάλας), Μπαπέ(Παρί), Kάϊο Ζορζ(Σάντος), Οκάμπος(Σεβίλλη), Γκουέντες(Βαλένθια)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags