Facebook Pixel Απ’ τη Λίβερπουλ στην ΑΕΚ; Μεταγραφή-ρεκόρ και 2,2 ετησίως - "Κάρφωσε" την Bentley - Συνελήφθη!
| 2020-06-05 13:15:00

Απ’ τη Λίβερπουλ στην ΑΕΚ; Μεταγραφή-ρεκόρ και 2,2 ετησίως - "Κάρφωσε" την Bentley - Συνελήφθη!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απ’ τη Λίβερπουλ στην ΑΕΚ; Μεταγραφή-ρεκόρ και 2,2 ετησίως - "Κάρφωσε" την Bentley - Συνελήφθη!

ΑΕΚ: Στο πλαίσιο της ονοματολογίας και της μεταγραφολογίας, τα σενάρια και οι προτάσεις των ατζέντηδων ξεπερνάνε κατά πολύ και τα όρια των ελληνικών ομάδων και τις επιδιώξεις τους, ανακαλύπτοντας διάφορες πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες. Σημερινή λοιπόν πρωτοσέλιδη αναφορά στην Sportday, θέλει να έχει προταθεί στην ΑΕΚ ο Τζόρντον Άιμπ, o 25χρονος εξτρέμ της Μπόρνμουθ.

Πριν τέσσερα χρόνια αποτέλεσε ρεκόρ (τότε) μεταγραφής της αφού αποκτήθηκε έναντι 15 εκατ. λιρών από τη Λίβερπουλ, με την οποία προέρχονταν από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Στην Μπόρνμουθ σχεδόν ποτέ δεν δικαιολόγησε τον ντόρο της μεταγραφής του, χάνοντας συνεχώς αξία και θέση στην ενδεκάδα της, μέχρι τη φετινή απογοητευτική σεζόν, οπότε και αγωνίστηκε μόλις σε δύο ματς της Πρέμιερσιπ και αυτά ως αλλαγή.

Μόλις πριν δύο μέρες άλλωστε, ο τεχνικός του συλλόγου, Έντι Χάουι ανακοίνωσε πως δεν θα του προταθεί νέο συμβόλαιο και πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από το «Ντιν Κορτ». Ο ίδιος ο Άιμπ έχει απασχολήσει αρκετά τα αγγλικά media σε αυτό το διάστημα, όχι όμως για τις εντός γηπέδου δραστηριότητες του.

Μόλις τον περασμένο Μάρτιο του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για 16 μήνες επειδή πήγε και έριξε την Bentley του σε μια καφετέρια. Πρωτομαγιά όμως, συνελήφθη ξανά επειδή παραβίασε την ποινή του οδηγώντας κανονικά. Τότε, ο ίδιος δήλωσε πως κάνει ψυχοθεραπεία προκειμένου να βελτιώσει – όπως τόνιζε στη δήλωσή του – την πνευματική του υγεία και να βρει απαντήσεις για τη συμπεριφορά του, τόσο εντός όσο (κυρίως) εκτός γηπέδων.

Η φήμη του προφανώς δεν είναι η καλύτερη στο Νησί, γι’ αυτό και άλλωστε έφτασε να προτείνεται στην Ελλάδα, στα 25 του όμως μόνο «τελειωμένος» δεν είναι με χαρακτηριστικά που αποδεδειγμένα του επιτρέπουν όχι μόνο να αγωνίζεται αλλά και να ξεχωρίζει σε επίπεδο Πρέμιερσιπ, ωστόσο τα 2,2 εκατ. ευρώ που εισέπραττε ετησίως στην Μπόρνμουθ τον καθιστούν για έναν επιπλέον λόγο μια παντελώς ανέφικτη περίπτωση για την Ενωση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός με Δώνη! Φούντωσαν οι φήμες για μεταγραφή σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Απίστευτο... χουνέρι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags