Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεκίνησε βασικός και αποβλήθηκε στο μισάωρο! Απίθανο αυτό που έκανε ο Βλαχομήτρος
| 2020-07-06 22:16:00

Ξεκίνησε βασικός και αποβλήθηκε στο μισάωρο! Απίθανο αυτό που έκανε ο Βλαχομήτρος

Sportdog Team
Ξεκίνησε βασικός και αποβλήθηκε στο μισάωρο! Απίθανο αυτό που έκανε ο Βλαχομήτρος

Την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός στη «μεγάλη» ομάδα της Λαμίας σε επίπεδο Super League 1, πραγματοποίησε ο Ανέστης Βλαχομήτρος στο σημερινό ματς με την Ξάνθη στο ΔΑΚ. Εμφάνιση που ωστόσο δεν θα θέλει να θυμάται…

Όπως αναφέρει το lamiaolen.gr, πρόθεση των «κυανολεύκων» είναι να δώσουν χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς ποδοσφαιριστές στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν από τη στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο.

Το σημερινό ματς λοιπόν, ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου ο 19χρονος επιθετικός να πάρει φανέλα βασικού σε αγώνα με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Εξάλλου, είναι γεγονός πως στον ΠΑΣ Λαμία υπολογίζουν πολύ στον νεαρό σέντερ φορ και το ταλέντο του.

Ωστόσο, η συμμετοχή του στην ενδεκάδα του βγήκε… ξινή. Κι αυτό διότι στο 29′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα μας με δέκα παίκτες, αποχωρόντας απογοητευμένος από τον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι τότε πάντως, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, πληρώνοντας ένα λάθος απειρίας.

Σημειώνεται πως ο Βλαχομήτρος πριν τη σέντρα του σημερινού παιχνιδιού είχε επτά συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ένα τέρμα. Όλες ως αλλαγή. Παράλληλα, μετράει 15 ματς με την Κ-19, με την οποία έχει σημειώσει έξι γκολ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags