Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: "Πάρτι" στο Βικελίδης και φουλ για το αήττητο ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-07-08 21:08:00

"Πάρτι" στο Βικελίδης και φουλ για το αήττητο ο Ολυμπιακός – "Καθάρισαν" Μασούρας-Χασάν

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
"Πάρτι" στο Βικελίδης και φουλ για το αήττητο ο Ολυμπιακός – "Καθάρισαν" Μασούρας-Χασάν

Άρης - Ολυμπιακός: Με τον Πέδρο Μαρτίνς να εφαρμόζει εκτεταμένο rotation, ο ανανεωμένος Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει με 4-2 στην έδρα του Άρη και να φτάσει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της κατάκτησης του αήττητου πρωταθλήματος.

Από δύο γκολ έκαστος πέτυχαν οι Μασούρας και Χασάν, ενώ τα τέρματα του Άρη σημείωσαν οι Φετφατζίδης και Μπαγκαλιάνης.

Το ματς

Οι δύο ομάδες μπήκαν εξ΄αρχής στο ματς με διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν έλειψαν οι ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο. Στο 6’ Λοβέρα νικήθηκε από τον Κουέστα μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ, ενώ στο 12’ ο Μαντσίνι απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, πλασάροντας αδύναμα πάνω στον Αλέν σε τετ α τετ.

Στο 18’ ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με το ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Τοροσίδη να καταλήγει στο δοκάρι. Στο 20’ ο Φετφατζίδης απάντησε με μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη και στο 21’ ο Χασάν δεν μπόρεσε να σκοράρει για τον Ολυμπιακό με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο 34’ οι Ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Μασούρα, που νίκησε τον Κουέστα σε τετ α τετ. Ο Έλληνας άσος εκμεταλλεύτηκε φανταστική κάθετη πάσα του Καμαρά και δεν αστόχησε από θέση βολής.

Στο 41’ ο Άρης είχε δοκάρι με τον Φετφατζίδη έπειτα από ωραίο συνδυασμό και σέντρα του Μαντσίνι. Ωστόσο, αντί να γίνει το 1-1, λίγα λεπτά αργότερα έγινε το 2-0 για τον Ολυμπιακό. Μετά από κόντρες και αδράνεια στην «κιτρινόμαυρη» άμυνα, ο Χασάν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Κουέστα και με εξαιρετικό «σκαφτό» πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και «καθάρισε» το ματς. Στο 47’ ο Λοβέρα αστόχησε σε τετ α τετ έπειτα από ωραία μπαλιά του Καμαρά, όμως στο 49’ ο Μασούρας δεν λάθεψε, κάνοντας το 3-0 με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Τοροσίδη.

Στο 56’ ο Άρης μείωσε με σκόρερ τον Φετφατζίδη. Μετά από μακρινό σουτ του «Φέτφα», η μπάλα κόντραρε στον Σισέ και ξεγέλασε τον Αλέν, καταλήγοντας στο δίχτυα του για το 3-1. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 67’, με τον Χασάν να κερδίζει πέναλτι από τον Δεληζήση και να το εκτελεί εύστοχα ο ίδιος, διαμορφώνοντας το 4-1.

Στο 87’ ο Άρης μείωσε στο τελικό 4-2 με κεφαλιά του νεαρού Μπαγκαλιάνη, ο οποίος σημείωσε το παρθενικό γκολ της καριέρας του στη Superleague.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Λούκας Σάσα (79’ Διαμαντόπουλος), Ματίγια, Φετφατζίδης, Μαρτίνες, Μπρούνο, Γκάμα, Μαντσίνι.
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Αλέν (77’ Τσολάκης), Τοροσίδης, Σισέ, Σεμέδο, Γκασπάρ (58’ Μπρούνο), Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά (58’ Ρατζέλοβιτς), Λοβέρα (68’ Ξενιτίδης), Μασούρας (68’ Βαλμπουενά), Χασάν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags