Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τον Άρη - Τι αποκάλυψε ο Μιχαλήτσος σε δηλώσεις του - "Νίκη γιατί..."!
| 2020-07-14 10:33:00

Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τον Άρη - Τι αποκάλυψε ο Μιχαλήτσος σε δηλώσεις του - "Νίκη γιατί..."!

Sportdog Team
Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τον Άρη - Τι αποκάλυψε ο Μιχαλήτσος σε δηλώσεις του - "Νίκη γιατί..."!

Για τη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ, τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο Κύπελλο που γνώρισε ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης αλλά και τους νεαρούς παίκτες των ομάδων, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων», Γιάννης Μιχαλήτσος.

Αναλυτικά όλα όσα είπε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις:

Για το αν του προκάλεσε εντύπωση η απόδοση του Άρη στο πρώτο μέρος με τον ΟΦΗ:

«Μου έκανε εντύπωση. Ο Άρης μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ ήταν η μόνη… ξενερωμένη ομάδα στα Play Off. Βασίζονταν πολύ στον τελικό, δεν τα κατάφερε και ξενέρωσε. Έκανε κακό στον Άρη, ξενέρωσαν οι παίκτες, δεν είχαν διάθεση όπως στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Πέρασε ένα διάστημα που οι παίκτες σκέφτονταν ακόμα και στον ύπνο τους το γκολ που δέχθηκαν και αποκλείστηκαν από την ΑΕΚ. Ήταν πολύ δύσκολο. Η επόμενη μέρα ήταν κακή γιατί έμειναν και λίγοι παίκτες. Πιστεύω μίλησαν μεταξύ τους και έβγαλαν ποδοσφαιρικό εγωισμό. Η ομάδα που παίζει τώρα έχει τρομερή ποιότητα, ειδικά μεσοεπιθετικά, αλλά είχαν μειονέκτημα το ανασταλτικό κομμάτι. Σ’ αυτό το διάστημα εκτός από την επιθετική τους φύση, έκαναν και πολλά πράγματα ανασταλτικά. Γι’ αυτό είχαμε αυτή την εικόνα που θα μπορούσε να είναι το σκορ 0-2, 0-3. Αυτό δεν μπορούσε να έχει διάρκεια όμως. Γι’ αυτό στο δεύτερο δεν έκαναν τις ίδιες άμυνες και έχασαν μέτρα στο γήπεδο».

Καταθέτοντας την άποψή του για τον Μπαγκαλιάνη, δήλωσε:

«Είναι αρκετά καλός. Δεν πρέπει να βιαστούμε να πούμε πολύ θετικά ή αρνητικά πράγματα. Σε μια ομάδα που δεν είναι στα καλά της και δεν έχει την καλύτερη σύνθεση στα τελευταία ματς στην άμυνα, γιατί πρέπει να υπάρχουν έμπειροι, είναι καλός. Δεν τον βοηθάει η κατάσταση. Δείχνει καλά στοιχεία αλλά υπερβολές δεν πρέπει να λέγονται, θετικές ή αρνητικές».

Για το αν του προκάλεσε εντύπωση ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά, ήταν κυρίαρχος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που δεν είχε εξτρέμ. Ο μοναδικός εκ φύσεως εξτρέμ ήταν ο Λημνιός που δείχνει να του ταιριάζει περισσότερο το εκτός έδρας παιχνίδι γιατί του λείπει το ένας εναντίον ενός. Έχει πολλά φουλ μπακ και έπρεπε να σκεφτεί ο προπονητής να κάνει τριάδα με πλάτος γηπέδου από πολύ πιο μπροστά. Ήταν το τελευταίο χαρτί που έπαιξε και του βγήκε. Μπορούσε να το δοκιμάσει σε προηγούμενα ματς. Θα μπορούσε έτσι να παίξει και με δύο φορ. Χθες δεν το έκανε αυτό, δεν έπαιξε 3-5-2. Έχει παίκτες που μπορεί να το παίξει σε μοντέρνο στυλ».

Για το ποιος από τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ του έκανε εντύπωση:

«Μου αρέσει τρομερά ο Μιχαηλίδης. Και ο Τζόλης μου έκανε εντύπωση, ήταν καλός ανασταλτικά. Ο Μιχαηλίδης μπορεί να παίξει σε πολλούς ρόλους. Το σημαντικό είναι ένας παίκτης στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πλέον να ξέρει μπάλα. Ξέρει ο Μιχαηλίδης και έχει τρομερή μεταβίβαση. Δεν συμβαίνει σε καμία ομάδα να εκτελεί τα στημένα ο στόπερ. Έχει ποιότητα. Αν διορθώσει λεπτομέρειες μπορεί να πάει μπροστά. Το καλύτερο προσόν και στοιχειό του είναι ότι ξέρει μπάλα και έχει τρομερό αριστερό πόδι».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags