Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Αρμάντο Σαντικού: Μεγάλο… χουνέρι Αλαφούζου σε top ελληνική ομάδα – "Κλέβει" τον παικταρά ο ΠΑΟ!
| 2020-08-18 09:55:00

Μεγάλο… χουνέρι Αλαφούζου σε top ελληνική ομάδα – "Κλέβει" τον παικταρά ο ΠΑΟ!

Sportdog Team
Μεγάλο… χουνέρι Αλαφούζου σε top ελληνική ομάδα – "Κλέβει" τον παικταρά ο ΠΑΟ!

Παναθηναϊκός – Αρμάντο Σαντικού: Έτοιμοι για μία πιθανή πώληση του Φεντερίκο Μακέντα είναι στον Παναθηναϊκό, καθώς Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος, έχουν λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινά ρεπορτάζ, το όνομα που… έπεσε στο τραπέζι είναι αυτό του Αρμάντο Σαντίκου, ο οποίος αποτελεί σύμφωνα με την «SportDay» τον βασικό υποψήφιο για να αντικαταστήσει τον Ιταλό φορ αν φύγει με μεταγραφή από το Τριφύλλι.

Ο Αλβανός επιθετικός εμφανίστηκε πρόσφατα στο «πράσινο» ρεπορτάζ και όλα δείχνουν πως αυτή την στιγμή είναι στην κορυφή της λίστας του Καταλανού τεχνικού διευθυντή, ώστε να αποτελέσει τον δεύτερο επιθετικό της ομάδας, πίσω από τον Καρλίτος.

Το ενδιαφέρον είναι πως για τον Σαντικού υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Άρη και μάλιστα οι «Κίτρινοι» τρέχουν την συγκεκριμένη υπόθεση εδώ κι έναν μήνα. Είχαν φτάσει αρκετά κοντά μάλιστα, ενώ τις τελευταίες ημέρες το όνομά του… ακουγόταν έντονα ξανά στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags