Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο - Παρί Σεν Ζερμαίν: "Βόμβα" 60 εκατομμυρίων με Κριστιάνο Ρονάλντο - "Καραμπόλα" με παικταρά και... Μπαρτσελόνα!
| 2020-08-18 12:35:00

Μεταγραφάρα 60 εκατομμυρίων για Κριστιάνο Ρονάλντο - "Καραμπόλα" με top άσο και... Μπαρτσελόνα!

Sportdog Team
Μεταγραφάρα 60 εκατομμυρίων για Κριστιάνο Ρονάλντο - "Καραμπόλα" με top άσο και... Μπαρτσελόνα!

Κριστιάνο Ρονάλντο - Παρί Σεν Ζερμαίν: Ο αποκλεισμός από την Λιόν στους «16» του Champions League σηματοδότησε εξελίξεις στο στρατόπεδο της Γιουβέντους, με τον Αντρέα Πίρλο να αναλαμβάνει τη θέση του Μαουρίσιο Σάρι.

Οι πρώτες αλλαγές από τον 41χρονο τεχνικό έχουν ήδη γίνει και το ερώτημα που πλανάται πάνω από το Τορίνο, είναι αν θα συνεχίσει στους Μπιανκονέρι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Marca ρίχνει λάδι στην… φωτιά, καθώς επικαλείται πληροφορίες από το ιταλικό «TMW Radio Sports» και τονίζει πως η Γηραιά Κυρία ετοιμάζεται να παραχωρήσει τον Πορτογάλο στην Παρί Σεν Ζερμέν για 60 εκ. ευρώ!

Όπως φαίνεται, η παραμονή του Κριστιάνο στην Γιούβε μόνο δεδομένη δε θα πρέπει να θεωρείται, με τον  μάνατζερ του Πορτογάλου σταρ, Ζόρζε Μέντες να έχει προτείνει τον πελάτη του σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Θυμίζουμε επιπλέον, ότι χθες γράφτηκε στην Ισπανία πως την ίδια στιγμή η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει πρόταση επίσης 60 εκατομμυρίων ευρώ για τον Νεϊμάρ της Παρί. Τυχαίο;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags