Facebook Pixel ΑΕΚ: Ρεπορτάζ που... ανάβει φωτιές στην ΑΕΚ - Στον "αέρα" η μεταγραφή του Μάνταλου - Τι συνέβη!
| 2020-08-26 21:29:00

Ρεπορτάζ που... ανάβει φωτιές στην ΑΕΚ - Στον "αέρα" η μεταγραφή του Μάνταλου - Τι συνέβη!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ που... ανάβει φωτιές στην ΑΕΚ - Στον "αέρα" η μεταγραφή του Μάνταλου - Τι συνέβη!

ΑΕΚ: Την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ πραγματοποίησε σήμερα (26/8) ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός ήταν σε εξαιρετική κατάσταση όπως φάνηκε από τις εργομετρικές εξετάσεις και μπήκε αμέσως σε φουλ πρόγραμμα, όπως και ο έτερος νεοαποκτηθείς, Νασίμ Χνιντ.

Οι δύο παίκτες δεν υπολογίζονται για τον τελικό κυπέλλου όπου θα χρησιμοποιηθούν όσοι συμπεριλαμβάνονταν στο ρόστερ της περιόδου 2019/20 και με βάση αυτούς καταστρώνει τα πλάνα του ο Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός δεν έχει κατασταλάξει σε πρόσωπα και σχηματισμό και ο μεγαλύτερος ανασταλτικός παράγοντας έχει να κάνει με την εκκρεμότητα του Πέτρου Μάνταλου.   

Ο αρχηγός βρίσκεται με το εισιτήριο για το Ντουμπάι... ανά χείρας, όμως ούτε σήμερα έστειλαν το κείμενο της τελικής συμφωνίας οι Άραβες της Αλ Νασρ. Η καθυστέρηση αυτή δημιουργεί καχυποψία, όμως στην ΠΑΕ ΑΕΚ κρατούν χαμηλούς τόνους και αναφέρουν ότι το πρόβλημα οφείλεται στους αργούς ρυθμούς με τους οποίους κινείται γενικά στην υπόθεση αυτή η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Συνεπώς, επί της ουσίας δόθηκε ακόμα μία μέρα παράταση και οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται αύριο. Αν, όμως, η Αλ Νασρ εξακολουθήσει να κωλυσιεργεί, τότε τα «σύννεφα» πάνω από τη μεταγραφή θα είναι πλέον ορατά.  

* Από το «μέτωπο» του κορονοϊου, η ΑΕΚ είναι «καθαρή» ενόψει τελικού αφού και το τελευταίο τεστ ήταν αρνητικό για όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τα αποτελέσματα κοινοποιήθηκαν και στην ΕΠΟ, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (30/8, 21:00) εναντίον του Ολυμπιακού. 

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags