Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μεταγραφή" απ' το πουθενά στο λιμάνι! Έλληνας που τρελαίνει τον Μαρτίνς - Βασικός στον τελικό!
| 2020-08-29 10:30:00

"Μεταγραφή" απ' το πουθενά στο λιμάνι! Έλληνας που τρελαίνει τον Μαρτίνς - Βασικός στον τελικό!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Μεταγραφή" απ' το πουθενά στο λιμάνι! Έλληνας που τρελαίνει τον Μαρτίνς - Βασικός στον τελικό!

Για το πιο "περίεργο" παιχνίδι του στον πάγκο του Ολυμπιακού προετοιμάζεται την τελευταία εβδομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς οι συνθήκες για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ είναι πρωτόγνωρες και για τις δύο ομάδες.

Ο Πορτογάλος κόουτς καλείται εν μέσω της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, να ετοιμάσει την ομάδα του για ένα σπουδαίο παιχνίδι που κρίνει κούπα και από το οποίο θα απουσιάζουν παίκτες σε κομβικές θέσεις. Λόγω τραυματισμού θυμίζουμε λείπει ο Σα, λόγω κορωνοϊού οι Τζολάκης (προοριζόταν για βασικός) και Σεμέδο και λόγω μεταγραφών οι Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας και Γκιλιέρμε.

Γι’ αυτό λοιπόν και ο Ολυμπιακός αναμένεται να παρουσιαστεί με κάποιες εκπλήξεις στην αρχική του ενδεκάδα κόντρα στην Ένωση και μία εξ αυτών, θα είναι η παρουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Έλληνας άσος, όπως φάνηκε από το φιλικό με ΠΑΣ και τις τελευταίες προπονήσεις, αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στον τελικό, μία εξέλιξη που δείχνει πάρα πολλά και για το μέλλον. Η απόφαση του Μαρτίνς δείχνει και τις προθέσεις του για τον έμπειρο στόπερ και μετά τον τελικό.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός όχι μόνο θα παίξει σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κρατήσει και τη θέση του στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και μάλιστα ως ποδοσφαιριστής. Αυτό θα ξεκαθαρίσει βέβαια τις επόμενες ημέρες, αλλά αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο.

Σε αντίθεση με τον Τοροσίδη που θα κρεμάσει τα παπούτσια του μετά τον τελικό, ο Αβραάμ θα μείνει στον Ολυμπιακό ως ενεργός παίκτης για τουλάχιστον έναν χρόνο, ενώ μετά το τέλος της επόμενης σεζόν όπως έχει συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα αναλάβει πόστο στη διοίκηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κλείνει το μάτι με αυτό το deal ο Μαρινάκης - "Οκταροδεκάρι" κλάσης - Τον στέλνουν ήδη λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags