Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερό μήνυμα Φερέιρα - Έτσι πώρωσε τους παίκτες μετά τη Μπενφίκα (Vid)
| 2020-09-16 16:48:00

Φοβερό μήνυμα Φερέιρα - Έτσι πώρωσε τους παίκτες μετά τη Μπενφίκα - Επική αντίδραση Πέλκα (Vid)

Sportdog Team
Φοβερό μήνυμα Φερέιρα - Έτσι πώρωσε τους παίκτες μετά τη Μπενφίκα - Επική αντίδραση Πέλκα (Vid)

ΠΑΟΚ: Την επομένη του θριάμβου κόντρα στη Μπενφίκα, ο Αμπέλ Φερέιρα ανήρτησε μήνυμα στα social media, με το οποίο κάνει λόγο για ένα ακόμα βήμα που έγινε προς το Champions League, τονίζει όμως ότι τα ματς με την Κράσνονταρ μπορούν  να περιμένουν, αφού προηγείται αυτό με τον Ατρόμητο.

«Δουλεύουμε σκληρά για να απολαμβάνουμε μεγάλες νίκες. Για να αισθανόμαστε περήφανοι και να σας κάνουμε περήφανους για την οικογένειά μας. Κάναμε το δεύτερο βήμα και δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς. Είμαστε ήδη απόλυτα προσηλωμένοι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Το Champions League πρέπει να περιμένει…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Πορτογάλος συνδύασε το μήνυμά του με ένα βίντεο από την ομιλία του στους παίκτες μετά το ματς, στην οποία ξεχωρίζει η αντίδραση του αρχηγού Δημήτρη Πέλκα.

Δείτε και θα καταλάβετε:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We work hard to enjoy big victories. To feel proud and make you feel proud of our family. We completed our second step but there is no time to celebrate. We are already fully focused on the match against Atromitos. Champions League must wait... #PAOK #RiseUp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abel Ferreira (@coachabelferreira) στις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags