Facebook Pixel "Προκλητικός" Ρόκα! "Καψώνι" σε... τελειωμένο Έλληνα - Τρελές απαιτήσεις - Χάνει λεφτά ο ΠΑΟ!
| 2020-09-29 20:00:00

"Προκλητικός" Ρόκα! "Καψώνι" σε... τελειωμένο Έλληνα - Τρελές απαιτήσεις - Χάνει λεφτά ο ΠΑΟ!

του Νίκου Στεργίου
"Προκλητικός" Ρόκα! "Καψώνι" σε... τελειωμένο Έλληνα - Τρελές απαιτήσεις - Χάνει λεφτά ο ΠΑΟ!

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό υπάρχουν μεγάλα ζητήματα μετά τη νέα γκέλα στη Λάρισα, εξελίσσεται ένα μίνι θρίλερ με έναν ταλαντούχο Έλληνα, ο οποίος, όπως πολλοί άλλοι, βρίσκεται εκτός πλάνων. 

Ο λόγος για τον Αργύρη Καμπετσή που δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό διευθυντή, Τσάβι Ρόκα, ο οποίος τον έχει ενημερώσει σχετικά, προκειμένου να βρει ομάδα εντός ή εκτός συνόρων. 

Ο Έλληνας επιθετικός έχει στα χέρια του προτάσεις από το εξωτερικό, με τις πληροφορίες του sportdog να αναφέρουν ότι δεδομένα έχουν δείξει ενδιαφέρον η Σαμπαντόρια από την Ιταλία και η Τβέντε από την Ολλανδία. 

Ο παίκτης θα ήθελε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να πάρει ευκαιρίες, ωστόσο από τη στιγμή που οι υπεύθυνοι στο Τριφύλλι δεν... τον βλέπουν, επιθυμεί να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό.

Πάντως, ο Τσάβι Ρόκα δεν... βοηθάει την κατάσταση, καθώς στις συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα με τους ενδιαφερόμενους προβάλλει... εξωπραγματικές απαιτήσεις που σίγουρα "φρενάρουν" τον νεαρό άσο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog, ο Ισπανός ζητάει 300.000 ευρώ, 50% ποσοστό μεταπώλησης και κάποια έξτρα μπόνους επίτευξης στόχων, προκειμένου να παραχωρήσει τον παίκτη. 

Από την άλλη, η μεριά του ποδοσφαιριστή στην τελευταία συνάντηση με τον Τσάβι Ρόκα ζήτησε τουλάχιστον να αφαιρεθεί από τις "πράσινες" αξιώσεις το 50% της μεταπώλησης, έτσι ώστε να γίνει πιο εύκολα ένα ενδεχόμενο deal. Αλλά ο Ισπανός έως τώρα παραμένει ανένδοτος... 

Το φοβερό της όλης ιστορίας είναι ότι το συμβόλαιο του παίκτη λήγει σε ένα χρόνο, κάτι που σημαίνει ότι τον Γενάρη μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί ενόψει καλοκαιριού χωρίς ο Παναθηναϊκός να βάλει ευρώ στα ταμεία του! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητο! Θυμάσαι τον Μάντζιο του ΠΑΟ; Δες σε ποια ομάδα υπέγραψε και θα πέσεις κάτω

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags