Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες Γκουαρδιόλα για Ολυμπιακός - Τί τον εντυπωσίασε τον Γκουαρδιόλα; - "Ήταν απίστευτο..."
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-04 01:01:00

Ατάκες Γκουαρδιόλα για Ολυμπιακός - Τί τον εντυπωσίασε τον Γκουαρδιόλα; - "Ήταν απίστευτο..."

Sportdog Team
Ατάκες Γκουαρδιόλα για Ολυμπιακός - Τί τον εντυπωσίασε τον Γκουαρδιόλα; - "Ήταν απίστευτο..."

Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός: Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο της Σίτι, το οποίο χαρακτήρισε απίστευτο, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του θα έπρεπε να έχει πετύχει δεύτερο γκολ πιο νωρίς.

Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι στο δεύτερο δεν είχε τίποτα να χάσει και έτσι βγήκε στην επίθεση δυσκολεύοντας τη Σίτι.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του beIN Sports:

Για το αν είναι ευχαριστημένος από το 3-0: «Το πρώτο μέρος ήταν απίστευτο. Δεν πέρασαν στο δεύτερο μισό, αλλά θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι. Όταν δεν το κάνεις, είναι ανοικτό. Δεν δέχθηκε πίεση ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος, δεν είχαν τίποτε να χάσουν και δυσκολευτήκαμε λίγο. Βγήκαν στην επίθεση, βγήκαμε και εμείς και τελικά σκοράραμε το δεύτερο τέρμα που τελείωσε το ματς».

Για το αν είναι σημαντικό για τη σεζόν να εξασφαλίσει νωρίς την πρόκριση ξεκουράζοντας παίκτες: «Το πιο σημαντικό είναι η πρόκριση. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Τώρα αν αυτό γίνει και στο τελευταίο παιχνίδι, πάλι καλά θα είναι. Η Πόρτο είναι τρεις βαθμούς πίσω μας. Έχουμε να παίξουμε εκεί, συνεπώς ακόμα είναι ανοικτό. Αλλά έχουμε μια διαφορά έξι βαθμών από τον τρίτο της βαθμολογίας. Θέλουμε έναν ή τρεις βαθμούς ακόμα για να προκριθούμε, συνεπώς είμαστε σε πολύ καλή θέση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags