Facebook Pixel Άρης: Φοβερή ανακοίνωση Άρη - Στέκεται στο πλευρό του Κλάτενμπεργκ - "Σεβόμαστε τις αποφάσεις του"
| 2020-12-08 18:34:00

Φοβερή ανακοίνωση Άρη - Στέκεται στο πλευρό του Κλάτενμπεργκ - "Σεβόμαστε τις αποφάσεις του"

Sportdog Team
Φοβερή ανακοίνωση Άρη - Στέκεται στο πλευρό του Κλάτενμπεργκ - "Σεβόμαστε τις αποφάσεις του"

Άρης: Σε μια ανακοίνωση που δεν βλέπουμε συχνά στο ελληνικό ποδόσφαιρο προχώρησε η ΠΑΕ Άρης, η οποία τόνισε ότι σέβεται τις αποφάσεις του αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αναφορικά με την ανάλυσή του για τις επίμαχες φάσεις στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Αρης: 

"Η συζήτηση στην Ελλάδα για την διαιτησία είναι διαχρονική.

Σε κάθε περίπτωση, κοιτάζοντας το δέντρο και όχι το δάσος, οφείλουμε να συμφωνήσουμε ότι γίνεται φέτος μια πολύ σοβαρή προσπάθεια αναβάθμισης στον πολύπαθο χώρο της διαιτησίας.

Ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, έχει τη διάθεση και τη βούληση να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» και είναι αναγκαίο να τον υποστηρίξουμε στο έργο του.

Διαθέτει και τις γνώσεις και την εμπειρία για να πετύχει στην δύσκολη αποστολή που ανέλαβε, έχοντας θητεύσει σ’ ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων του πλανήτη, όντας μια από κορυφαίες «σφυρίχτρες» της Ευρώπης μέχρι πριν λίγα χρόνια.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είδε τις τοποθετήσεις του κ. Κλάτενμπεργκ για τις επίμαχες φάσεις του αγώνα με τον Ατρόμητο και σέβεται τις αποφάσεις του.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του κ. Κλάτενμπεργκ και εύχεται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου να δικαιώσει τις προσδοκίες όλων μας".

Θυμηθείτε την ανάλυση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags