Facebook Pixel ΑΕΚ: Aτάκες-φωτιά για τον μπακ που φέρνει ο Κονέ στην ΑΕΚ - "Είναι επιπέδου Β’ Εθνικής"!
| 2021-01-16 14:55:00

Aτάκες-φωτιά για τον μπακ που "έρχεται" στην ΑΕΚ - "Είναι επιπέδου Β’ Εθνικής"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Aτάκες-φωτιά για τον μπακ που "έρχεται" στην ΑΕΚ - "Είναι επιπέδου Β’ Εθνικής"!

ΑΕΚ: Ένα νέο όνομα προέκυψε από το ρεπορτάζ για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας της ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Κουαλίντ Ελ Χαζάμ, ο οποίος αγωνίζεται στην πρωτοπόρο της Β' Γαλλίας, Τρουά.

Τον Νοέμβριο του 2017 το όνομά του συνδέθηκε με την αγγλική Γουότφορντ, η οποία φερόταν από τα ταμπλόιντς έτοιμη να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος εκείνη την περίοδο αγωνιζόταν στην Αμιάν. Η μεταγραφή μάλιστα κοστολογούνταν στα 2,5 εκατ.λίρες για την ομάδα που προπονούσε τότε ο γνώριμος από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, Μάρκο Σίλβα.

Οι πληροφορίες υποστηρίζουν, ότι ο Παναγιώτης Κονέ έχει ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του 29χρονου Μαροκινού αμυντικού, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022 και φέτος μετρά 18 συμμετοχές στη Ligue 2.

Στοιχεία για την περίπτωσή του δίνει στο Sportdog ο γνώστης της γαλλικής αγοράς, Μιχάλης Σινάκος. «Είναι μαχητικός. Ένα κλασικό δεξί μπακ που καλύπτει αξιοπρεπώς το πόστο του χωρίς απαιτήσεις μεγάλες», ήταν το πρώτο σχόλιο του ειδικού, ο οποίος στάθηκε στο κομμάτι της τακτικής που υπάρχει στην Τρουά.

«Εδώ και 1,5 χρόνο η ομάδα παίζει πιστά ένα συγκεριμένο αμυντικό πλάνο. Αγωνίζεται σε διάταξη με τρία στόπερ. Ο Ελ Χαζάμ είναι ο δεξιός μπακ-χαφ. Είναι μία γερή ανασταλτικά ομάδα. Ο Μαροκινός έχει δέσει καλά σε αυτήν τη χημεία», σημειώνει.

Η πορεία του ποδοσφαιριστή σύμφωνα με τον Μιχάλη Σινάκο δεν εκπλήσσει. «Μια φορά έχει παίξει στην πρώτη κατηγορία, το '18 και κάποια παιχνίδια το '19. Είναι για δεύτερη-τρίτη κατηγορία. Αυτό είναι το επίπεδό του. Είναι ένας αξιοπρεπής μπακ β' κατηγορίας», επισημαίνει ο γνώστης του γαλλικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ στην ΑΕΚ! Χάνει τον... κλεισμένο - Δεν γυρίζει η καψούρα των οπαδών - Τρελαμένος Χιμένεθ!

Πάρτε μία γεύση από τον Ελ Χαζάμ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags