Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βλέπει Εντιαγέ για αντικαταστάτη του Εσίτι
| 2021-01-16 20:26:00

Παλιός γνώριμος στο προσκήνιο για ΠΑΟΚ - "Θηρίο" από Αγγλία για αντι-Εσίτι!

Sportdog Team
Παλιός γνώριμος στο προσκήνιο για ΠΑΟΚ - "Θηρίο" από Αγγλία για αντι-Εσίτι!

ΠΑΟΚ: Μετά και την πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη και την πολύ πιθανή κάλυψη του κενού του από τον Φραν Φεράρι, ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να ρίχνει το βάρος στην υπόθεση του μέσου.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, ήδη υπάρχουν δύο περιπτώσεις έτοιμες για δανεισμό με οψιόν αγοράς που μπορούν να ενεργοποιηθούν ανά πάσα στιγμή (μάλιστα χθες το βράδυ έφτασε η πληροφορία ότι ένας εξ αυτών είναι ο ύψους 1.80μ., 30χρονος Σενεγαλέζος Μπαντού Εντιαγέ που αγωνίζεται δανεικός από την Στόουκ στην τουρκική Καραγκιουμρούκ), ωστόσο, παρέμενε ακόμη προϋπόθεση η αποχώρηση του Άντερσον Εσίτι. Μετά όμως και τον δανεισμό/πώληση υπήρχε η σκέψη μην τυχόν αυτό αλλάξει και δεν συνδέεται με την αποχώρηση του Νιγηριανού.

Σε ό,τι αφορά στον Εσίτι, από την στιγμή που «κόλλησε» η υπόθεση του δανεισμού του στην Γκέζτεπε (η τουρκική ομάδα κάλυπτε τις 250.000 από τις 350.000 ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό του ως το καλοκαίρι), ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με άλλη μία τουρκική ομάδα (Ρίζεσπορ ή Κασίμπασα), καθώς και έναν ρωσικό σύλλογο. Ο Όλαφ Ρέμπε δουλεύει εντατικά στο θέμα του μέσου και του Εσίτι και δεν αποκλείονται εξελίξεις ακόμη και άμεσα.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags