Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Βαγιαννίδης: Τι συμβαίνει με το μέλλον του.
| 2021-01-26 10:30:00

"Τέλος" ο Βαγιαννίδης! Εκεί ετοιμάζεται να πάει - Ολική ανατροπή με τον μικρό - Ποιος Παναθηναϊκός...

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Τέλος" ο Βαγιαννίδης! Εκεί ετοιμάζεται να πάει - Ολική ανατροπή με τον μικρό - Ποιος Παναθηναϊκός...

Παναθηναϊκός -  Γιώργος Βαγιαννίδης: Ήταν από τις πιο ηχηρές κινήσεις το περσινού φθινοπώρου. Και αυτό γιατί κατάφερε έχοντας στον Παναθηναϊκό μόλις 88 λεπτά συμμετοχής να πάρει μεταγραφή για την Ίντερ, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές 300.000 ευρώ, απορρίπτοντας προτάσεις από Μπαρτσελόνα και Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Μπορεί αρχικά να είχε δημιουργηθεί η αίσθηση, ότι ο παίκτης θα βρισκόταν στο ρόστερ της ιταλικής ομάδας, η πραγματικότητα όμως ήταν πολύ διαφορετική. Ο Αντόνιο Κόντε έκρινε σκόπιμο να πάρει ματς στα πόδια του σε άλλη ομάδα και πρωτάθλημα. Έτσι, προκειμένου να «ψηθεί», ο 19χρονος Έλληνας αμυντικός στις αρχές Οκτωβρίου του 2020 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν στη Σιντ Τρούιντεν.

Και εκεί όμως τα πράγματα δεν ήταν βελούδινα. Η βελγική ομάδα πάλευε για τη σωτηρία της. Αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα που έφεραν μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων. Έτσι ο «Βάγια» λόγω έλλειψης εμπειρίας δεν είχε χώρο και χρόνο συμμετοχής, κάτι που παραδέχτηκαν και παράγοντες του συλλόγου. Η αλλαγή προπονητή ήταν αναπόφευκτη λόγω της τραγικής πορείας στη Jupiler League. Απολύθηκε ο Αυστραλός, Κέβιν Μάσκατ, ο οποίος μονιμοποίησε στο δεξί άκρο της άμυνας τον υπό κανονικές συνθήκες σέντερ μπακ, Σανκόν, με τον Γιάνσενς ως ρεζέρβα και προσελήφθη ο πολύπειρος Πέτερ Μάες.

Και πάλι όμως ο μικρός είναι εξαφανισμένος. Μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής. Η εξήγηση που δόθηκε και πάλι αφορούσε τη μάχη της σωτηρίας. Η Σιντ Τρούιντεν έχασε το Σάββατο από τη Μουσκρόν, είναι 15η 4 βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Ο Μάες βλέπει περισσότερα επιθετικόγενή χαρακτηριστικά στον Έλληνα άσο και για αυτό δεν τον χρησιμοποιεί, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι δεν αναγνωρίζει το ταλέντο και την αξία του παίκτη, για του οποίον άνθρωποι της διοίκησης παραδέχτηκαν, ότι έκαναν αγώνα, για να τον αποκτήσουν.

Επίσης τα ρεπορτάζ της ομάδας υποστηρίζουν, ότι σκοπός της διοίκησης είναι η ενίσχυση με έμπειρους παίκτες στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.Το έργο λοιπόν δυσκολεύει περισσότερο για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Επιθυμία του παίκτη και κάθε παίκτη σαφώς είναι να αγωνίζεται. Όπως αποκαλύπτουν στο Sportdog πηγές που βρίσκονται κοντά στον παίκτη,  ο «Βάγια» σύντομα θα αποχωρήσει από τη Σιντ Τρούιντεν. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Οι πρώτες ενδείξεις που υπάρχουν, δείχνουν, ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή προσανατολίζεται για Ολλανδία και Αυστρία. Σενάρια επιστροφής στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού μπορεί να φαίνονται πιθανά, προς το παρόν όμως είναι αρκετά μακρινά.

Οπότε είναι δεδομένο, ότι οι επόμενες ημέρες μέχρι το τέλος των μεταγραφών, θα είναι καυτές. Οι εξελίξεις θα τρέξουν από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος εκπροσωπείται από τον Ντίνο Διαμαντόπουλο.

Ακολουθήστε τον συγγραφέα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Facebook

LinkedIn

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Καραπαπά για Βαρούχα: "Μπαρούφες! Έδωσε τον πιο βρώμικο τίτλο στον ΠΑΟ..." (ΦΩΤΟ)


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags