Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Πήρε την… ταυτότητα του Πάμπλο ο "κυρ Παράσχος" - Μόνος του ο Βιεϊρίνια - Όχι έτσι ο Καγκάβα!
| 2021-02-07 18:18:00

Πήρε την… ταυτότητα του Πάμπλο ο "κυρ Παράσχος" - Μόνος του ο Βιεϊρίνια - Όχι έτσι ο Καγκάβα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Πήρε την… ταυτότητα του Πάμπλο ο "κυρ Παράσχος" - Μόνος του ο Βιεϊρίνια - Όχι έτσι ο Καγκάβα!

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας άλλη μία μέτρια εμφάνιση, οι οποίες έχουν αυξηθεί επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα πέταξε δύο βαθμούς στην Τούμπα κόντρα στον αξιόμαχη και πολύ καλά διαβασμένο Απόλλωνα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν φύγει ακόμα και με το διπλό, αν δεν δέχονταν το γκολ του Ίνγκασον στο 88’…

Ο Δικέφαλος λοιπόν πήρε την ισοπαλία και μάλλον ο Πάμπλο Γκαρσία και οι παίκτες πρέπει να νιώθουν ικανοποιημένοι, καθώς η εικόνα τους δεν προσφερόταν για κάτι καλύτερο. Στο πρώτο μέρος ήταν… χαλαρά και ευτύχησαν να βρουν το γκολ με τον εξαιρετικό για ακόμα ένα παιχνίδι Αμρ Ουάρντα, όμως στην επανάληψη δεν «πήραν το μήνυμα» ούτε μετά το 1-1.

Ήταν φανερό πως οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούσαν να κυριαρχήσουν στο γήπεδο και να επιβάλουν τον ρυθμό τους, ο Πάμπλο Γκαρσία άλλαζε παίκτες και περίμενε κάποια έμπνευση από τους ποιοτικούς του παίκτες, αλλά χωρίς να υπάρχει πλάνο, ενώ στον αντίπαλο πάγκο ο Γιώργος Παράσχος μελετούσε προσεκτικά όσα γίνονταν στο χορτάρι. Ο Απόλλων προφανώς και δεχόταν πίεση και έπαιζε πίσω από την μπάλα, όμως δεν κλείστηκε (μόνο μετά το 1-2 και στα τελευταία λεπτά γύρισε πολύ πίσω), έκανε σωστές αλλαγές και περίμενε να χτυπήσει στην κόντρα όπως κι έγινε.

Ο Γκαρσία από την άλλη ήταν αδιάβαστος, δεν κατάφερε να καθαρίσει το ματς από νωρίς και δεν μπόρεσε να αντιληφθεί τι γινόταν στο δεύτερο ημίχρονο και πώς «έφτιαχνε» το παιχνίδι μετά την ισοφάριση ο Παράσχος. Οι… ασπρόμαυροι είχαν βέβαια και σε κακή μέρα αρκετούς παίκτες, καθώς ο «εκτελεστής» Κρμέντσικ δεν κατάφερε να μπει στο ματς, ενώ ο Τζόλης έκανε ίσως το χειρότερο του παιχνίδι. Ο νεαρός άσος δεν είχε φρεσκάδα ούτε και φαντασία και ήταν απολύτως σωστή η επιλογή του προπονητή του να τον αντικαταστήσει νωρίς.

Από εκεί και πέρα, κορυφαίος του Δικεφάλου ήταν για ακόμα ένα ματς ο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος παρά τα χρόνια του, δεν σταμάτησε να τρέχει, τραβούσε όλη την ομάδα μπροστά, ενώ έχασε και τεράστια ευκαιρία στο 99’ με απευθείας φάουλ για να… κλέψει το ματς. Ίσως είναι ο μοναδικός που λόγω πάθους, μαχητικότητας και χαρακτήρα, θυμίζει την ομάδα που έφερε το νταμπλ στην Θεσσαλονίκη. Κανείς άλλος σε αυτό το ρόστερ δεν μπορεί να κάνει αντίστοιχο. Είναι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ και το δείχνει σε κάθε ματς, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Όσον αφορά τον Σίντζι Καγκάβα, που έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα παίζοντας για περίπου μισή ώρα, οι εντυπώσεις μάλλον είναι θετικές. Ο Ιάπωνας έβγαλε μία τρομερή σκαφτή μπάλια στον Ουάρντα εντός περιοχής, δείχνοντας την κλάση του, όμως από εκεί και πέρα δεν πέρασε πολλές φορές η μπάλα από τα πόδια του. Είχε διάθεση, έψαξε τις προσπάθειες, όμως το ματς είχε… στραβώσει πλέον και δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά. Θα χρειαστεί χρόνο και ηρεμία!


** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανατροπή με Έλληνα άσο στον ΠΑΟΚ - Τέλος ο... κλεισμένος - Πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags