Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης: Παράπονα από την Ελαφρά Ταξιαρχία
| 2021-02-07 18:55:00

Σάιτ του Απόλλωνα μιλάει για κλοπή στην Τούμπα! Γιατί παραπονιέται ο Απόλλωνας (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σάιτ του Απόλλωνα μιλάει για κλοπή στην Τούμπα! Γιατί παραπονιέται ο Απόλλωνας (ΦΩΤΟ)

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης: Στην Τούμπα το απόγευμα της Κυριακής είδαν όλοι, ότι ο Απόλλων θα μπορούσε να φύγει με το βαθμό της νίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η Ελαφρά Ταξιαρχία έδειξε μεγάλη διάθεση και η ομάδα θεωρεί τον εαυτό της αδικημένο.

Στο a-sports.gr που είναι πάντα άκρως ενημερωμένο για την ομάδα της Ριζούπολης αναφέρει στον τίτλο του match report: «Τεράστιος Απόλλων Σμύρνης, παλικαρίσιο Χ μέσα στην Τούμπα, παρά την κλοπή!»

«Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε ανατροπή, αλλά στο 89’ διαμορφώθηκε το τελικό 2-2 με τον Ίνγκασον, που έπρεπε να έχει αποβληθεί πριν τη φάση της ισοφάρισης * Υπέροχη τακτική από Παράσχο * Μεγάλη ζημιά ο Βιτλής», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Όπως αναφέρεται στο Match Report,  ο Ίνγκασον που ισοφάρισε στο 88’, ύστερα από κόρνερ, το οποίο προήλθε μετά από χτύπημα του Ισλανδού σέντερ μπακ στον Κολ! Μάλιστα, ο Κολ έγινε και αλλαγή, ακριβώς πριν εκτελεστεί το κόρνερ, που έφερε το 2-2, για τον ΠΑΟΚ. Ο Ίνγκασον έμεινε στο ματς και με τον ΠΑΟΚ γλίτωσε τον ΠΑΟΚ από ήττα ντροπή μέσα στην Τούμπα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags