Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Επέστρεψαν και κάνουν τον Φαν’τ Σχιπ χαρούμενο - Έτσι κατεβαίνει η Εθνική με τη Γεωργία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-03-30 23:55:00

Επέστρεψαν και κάνουν τον Φαν’τ Σχιπ χαρούμενο - Έτσι κατεβαίνει η Εθνική με τη Γεωργία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Επέστρεψαν και κάνουν τον Φαν’τ Σχιπ χαρούμενο - Έτσι κατεβαίνει η Εθνική με τη Γεωργία (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάνοπλο θα είναι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για την αναμέτρηση της Τετάρτης (31/3)

Εθνική Ελλάδας: Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνησης της "γαλανόλευκης" πριν τον αγώνα με την Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Τετάρτη (31/3).  Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ δεν θα μπορούσε να μην.... χαμογελάει μιας και είδε όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι ετοιμοπόλεμοι, μιας και Δημήτρης Πέλκας και Δημήτρης Γιαννούλης έβγαλαν όλο το πρόγραμμα, δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών.

Ο Ολλανδός δεν άνοιξε πλήρως τα χαρτιά του για την ενδεκάδα του σημαντικού αγώνα, όμως πιθανότατα να μην υπάρχουν μεγάλες αλλαγές από την αναμέτρηση με την Ισπανία, με βασική διαφορά να είναι η ύπαρξη κλασσικού επιθετικού με επικρατέστερο τον Γιακουμάκη, ενώ ελπίδες έχει και ο Παυλίδης. Στο τέρμα θα είναι ο Βλαχοδήμος, με τους Μπακάκη, Τζαβέλλα, Παπαδόπουλο και Τσιμίκα να είναι η τετράδα της άμυνας. Στο κέντρο θα βρίσκονται Μπουχαλάκης και Ζέκα, ενώ σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Μπακασέτας. Τέλος για τα άκρα που θα έχει η Εθνική Ελλάδας προβάδισμα υπάρχει στους Λημνιό, Μασούρα, με τους Τζόλη και Μάνταλο να έχουν επίσης τις πιθανότητες τους.



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags