Facebook Pixel ΕΠΟ: Βαριές και... ασήκωτες είναι οι ποινές που επιβλήθηκαν
| 2021-04-02 13:10:00

Χαμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο - "Εκτός" ποδοσφαίρου για έξι χρόνια ο... - "Σκάνδαλο" 3.4 εκατ. ευρώ!

Χαμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο - "Εκτός" ποδοσφαίρου για έξι χρόνια ο... - "Σκάνδαλο" 3.4 εκατ. ευρώ!

Τον... τσάκισε η Επιτροπή Εφέσεων! Κορυφαίο όνομα έμπλεξε άσχημα και για έξι χρόνια δεν μπορεί να ασχολείται με το ποδόσφαιρο.
 

ΕΠΟ: Βαριές και... ασήκωτες είναι οι ποινές που επιβλήθηκαν σε πρώην και νυν παράγοντες και στελέχη της Ομοσπονδίας για την περιβόητη υπόθεση του Travel Plan από την οποία η ομοσπονδία ζημιώθηκε με το ποσό των 3,4 εκατ. ευρώ! Η υπόθεση εκδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό από την Επιτροπή Εφέσεων και επιβλήθηκαν οι ακόλουθες ποινές:



-Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης και ο πρώην ταμίας της Χρήστος Καραβασίλης τιμωρήθηκαν με εξαετή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και 50.000 ευρώ πρόστιμο. Πρωτόδικα η ποινή τους ήταν 10 χρόνια και 70.000 ευρώ.

-Ο προϊστάμενος του λογιστηρίου της ομοσπονδίας Γ. Θεοφίλου θα πρέπει να πληρώσει 40.000 ευρώ.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του πρώην εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ Παυσανία Παπανικολάου, οπότε παρέμεινε το πρόστιμο των 50.000 ευρώ που του είχε επιβληθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Ο Παπανικολάου ήθελε να επιστρέψει στην ομοσπονδία, αφού είναι «κολλητός» του Θοδωρή Ζαγοράκη. Μετά απ’ αυτήν την απόφαση δεν μπορεί σε καμία περίπτωση, εκτός κι αν δικαιωθεί από το CAS όπου μπορεί να προσφύγει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags