Facebook Pixel Δημήτρης Πέλκας: Τα βλέπουν στον ΠΑΟΚ; Ομάδα προσφέρει 10 "μύρια" στη Φενέρ για να πάρει τον Πέλκα! (ΦΩΤΟ)
| 2021-04-08 13:31:00

Τα βλέπουν στον ΠΑΟΚ; Ομάδα προσφέρει 10 "μύρια" στη Φενέρ για να πάρει τον Πέλκα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τα βλέπουν στον ΠΑΟΚ; Ομάδα προσφέρει 10 "μύρια" στη Φενέρ για να πάρει τον Πέλκα! (ΦΩΤΟ)

Η εξέλιξη του διεθνή Έλληνα άσου είναι εκπληκτική και οι εμφανίσεις του με τη Φενέρ έχουν προσελκύσει ήδη πολλούς ακόμα ευρωπαϊκούς συλλόγους, που προσφέρουν... γη και ύδωρ για να τον αποκτήσουν.

Δημήτρης Πέλκας: Ξανά στο προσκήνιο για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ ήρθε η Ρούμπιν Καζάν, η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα "Sabah", προσφέρει στην Φενέρμπαχτσε το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν η ρωσική ομάδα είχε κάνει εκ νέου κρούση στη Φενέρ για τον Δημήτρη Πέλκα, έναντι 7 εκατ. ευρώ, όμως τότε οι Τούρκοι είχαν απαιτήσει 15.

«Ας συναντηθούμε στο τέλος της σεζόν» φέρεται να είναι τώρα η απάντηση της Φενέρμπαχτσε στην Ρούμπιν, σύμφωνα με την Sabah, που αναπαράγεται και από άλλα τουρκικά ΜΜΕ.

Ο Πέλκας έφτασε στη Φενέρ από τον ΠΑΟΚ, στην αρχή της σεζόν, αντί 1,6 εκατομμυρίων ευρώ και έχει σημειώσει ήδη 5 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 7 ασίστ, σε 23 αγώνες στην τουρκική Super Lig.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags