Facebook Pixel ΑΕΚ: Τεράστια γκαντεμιά για ΑΕΚ - Χειρουργείο για τοπ παίκτη της
| 2021-04-09 19:10:00

Τεράστια γκαντεμιά για ΑΕΚ - Χειρουργείο για τοπ παίκτη της

Sportdog Team
Τεράστια γκαντεμιά για ΑΕΚ - Χειρουργείο για τοπ παίκτη της

Η Ένωση συνεχίζει να βλέπει τον έναν μετά τον άλλο παίκτη της να βγαίνει... νοκ άουτ με προβλήματα τραυματισμών. Το απόγευμα της Παρασκευής βέβαια η ατυχία χτύπησε... κόκκινο μιας και οι άνθρωποι του Δικεφάλου έμαθαν πως ένας ποδοσφαιριστής του συλλόγου θα πρέπει να κάνει εγχείρηση για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα που του έχει παρουσιαστεί

ΑΕΚ - Αντρέ Σιμόες: Ο Πορτογάλος βρέθηκε στην πατρίδα του με σκοπό να επισκεφτεί τον γιατρό του με σκοπό να πάρει μια δεύτερη άποψη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού του. Τα νέα ήταν τα ίδια όσα είχε πει και το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης, ότι δηλαδή από τη στιγμή που δεν υπάρχει βελτίωση με τον τραυματισμό του, παρά το γεγονός ότι έχει μείνει εκτός αρκετό καιρό, η καλύτερη λύση είναι να μπει στο χειρουργείο για να αποκατασταθεί πλήρως το θέμα.

Πλέον ο αρχηγός του Δικέφαλου αναμένεται να γυρίσει στην Αθήνα και την Τρίτη (13/4), αν όλα πάνε καλά, να χειρουργηθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών  από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του συλλόγου, Παντελή Νικολάου. Να υπενθυμίσουμε ότι η ακριβής διάγνωση των ανθρώπων της ΑΕΚ, για τον τραυματισμό του Αντρέ Σιμόες είναι οστεοχόνδρινο έλλειμα του αστραγάλου στο δεξί πόδι, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον γιατρό του στην Πορτογαλία.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags