Facebook Pixel ΑΕΚ: Τα σενάρια έχουν γίνει πρωτοσέλιδα χτυπήματα στον αθλητικό Τύπο
| 2021-04-14 16:29:00

Αυτή είναι η θέση της ΑΕΚ για Λουτσέσκου και προπονητολογία! "Απάντηση" μέσω ατάκας Μελισσανίδη

Sportdog Team
Αυτή είναι η θέση της ΑΕΚ για Λουτσέσκου και προπονητολογία! "Απάντηση" μέσω ατάκας Μελισσανίδη

Τα σενάρια έχουν γίνει πρωτοσέλιδα χτυπήματα στον αθλητικό Τύπο.

ΑΕΚ: Τον τελευταίο καιρό έχει αναπτυχθεί έντονη προπονητολογία στην ΑΕΚ με αφορμή τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας. Τα σενάρια έχουν γίνει πρωτοσέλιδα χτυπήματα στον αθλητικό Τύπο.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι γνωστά, όπως Ράσταβατς (ανανέωσε με τον Αστέρα), Γιαννίκης, Μιλόγεβιτς και τελευταία ο Λουτσέσκου. Γι'αυτό στην Ένωση γίνεται μία προσπάθεια να χαμηλώσει το θέμα προπονητή, από τη στιγμή που η ομάδα δεν είναι εκτός στόχων. Η εκτός έδρας νίκη επί του Άρη άλλωστε έφερε κλίμα αισιοδοξίας και οι τρεις βαθμοί της έδωσαν το δικαίωμα να ελπίζει και να συνεχίζει να μάχεται.

Στην ομάδα του Δικέφαλου αετού δεν πήραν θέση για καμία από τις περιπτώσεις που ακούγονται. Τονίζουν δε ότι «αυτή τη στιγμή το μόνο που υπάρχει είναι ο Αστέρας Τρίπολης, η δύσκολη συνέχεια στα πλέι οφ και ο ημιτελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Στην ΑΕΚ μάλιστα θυμίζουν τα πρόσφατα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη στους παίκτες, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Κατά την παρουσία του στα Σπάτα, επισήμανε στους παίκτες, ότι προπονητής είναι ο Μανόλο Χιμένεθ και με αυτόν συνεχίζει η ομάδα κανονικά ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν απομείνει».

Εξάλλου στο ποδόσφαιρο τα πάντα έχουν συμβεί. Το άθλημα είναι απρόβλεπτο και εκεί κρύβεται η μαγεία του. Και αν Ισπανός τεχνικός κερδίσει το στοίχημα, κανείς δεν αποκλείει, ότι μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή. Στην ομάδα του Δικέφαλου αετού αναγνωρίζουν, ότι ο Μανόλο ήρθε σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή και ανέλαβε τα ηνία. Για μία ακόμα φορά κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags